Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 29

„Pats kaltas, kad nesugebi būti vyru“: lietuvius pritrenkė karti patirtis Vokietijos viešnamyje

Pastaruoju metu man dažniau nei anksčiau išpuola viešėti Vokietijoje, dažniausiai – Berlyne. Paprastai taip būna dėl sporto renginių – kartą vykau paskui Kauno „Žalgirį“, vėliau lankiausi vietinėse futbolo rungtynėse, o prieš porą savaičių Vokietijos sostinėje turėjau savaitgalį su dukra. Pastarasis vizitas sutapo su Europos futbolo čempionato finaliniu etapu, todėl daugelis klausė, ar lankėmės ir finalinėse rungtynėse. Deja, taip nebuvo, nes, pirma, bilietai kainavo kosmosą, antra – tų rungtynių metu mes jau skridome atgal į Lietuvą (jų rezultatą sužinojau tik nusileidęs Kaune) ir, trečia, mūsų atsidūrimas Berlyne tokiu metu buvo tik atsitiktinis sutapimas.
Lietuvius pritrenkė karti patirtis Vokietijos viešnamyje
Lietuvius pritrenkė karti patirtis Vokietijos viešnamyje / Shutterstock nuotr. / „15min“ fotomontažas

Tas sutapimas, be kita ko, man visai nemenkai brūkštelėjo per kišenę, mat pirkdamas skrydžio bilietus čempionato faktorių buvau pamiršęs. Kad kažkas yra ne taip suvokiau, kai pamačiau, kad mūsų lankymosi metu nakvynės Berlyne kainos yra žymiai didesnės nei turėtų būti.

Pamenu, tada labai pasipiktinau, kad kaip čia taip, Berlynas darosi nebenormalus. Bet netrukus supratau, kad nenormalus yra ne Berlynas, o aš pats, nes į jį susiruošiau jame vykstant svarbiausiam metų šou. Tai buvo vaikiška klaida. Kaip sakė vienas žymus žmogus – išmintis paprastai ateina su amžiumi, bet būna, kad kartais amžius ateina vienas. Šiuo atveju man tas posakis idealiai pritiko.

Aš su jais nevykstu, nes esu padorus ir išauklėtas žmogus.

Bet čia sau uodegą vis tiek pasikelsiu. Aš į Vokietiją bent jau vykau padoriai, su atžala, o mano vieni draugeliai ten nuolat traukia ištvirkauti. Aš su jais nevykstu, nes esu padorus ir išauklėtas žmogus, bet kai jie grįžę papasakoja patirtus nuotykius, kartais pagalvoju, kad gal ir be reikalo neprisijungiu. Šis tekstas, be kita ko, ir bus ne apie mane, o būtent apie juos (nerašysi gi, kaip su dukra lankėmės zoologijos sode, nes kas gi jame nesilankė, o štai pikantiški draugelių nuotykiai būna išskirtiniai) ir jų išdaigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne