Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Per siaubingą išpuolį ryklys 45 metų moteriai nuplėšė ranką: „Pamaniau, kad mirsiu“

Elisabeth Foley su vyru ir trimis vaikais maudėsi Watersound paplūdimyje Voltono apygardoje, Floridos valstijoje, kai jos šeimos akivaizdoje įvyko siaubingas dalykas.
Ryklys
Ryklys / Shutterstock nuotr.

Nuo ryklio užpuolimo nukentėjusi moteris apibūdino akimirką, kai vandenyje už savęs pamatė „tamsią masę“, o po to gyvūnas puolė į ją ir „nutraukė jai ranką“, rašoma „Daily Star“.

E.Foley su šeima atostogavo Voltono apygardoje, Floridos valstijoje (JAV), kai 45 metų moteris birželio mėn. išėjo maudytis į jūrą. Išskirtiniame interviu „Inside Edition“ ji apibūdino akimirką, kai suprato, kad jai gresia pavojus.

Šeima pasakojo, kad jūra nusidažė raudonu krauju, nes žvėris dantimis įsirėžė į jos ranką, kai ji bandė smogti jam į snukį.

„Tiesiog pažvelgiau už savęs ir pamačiau didžiulę tamsią masę. Galvojau, kas tai? – pasakojo E.Foley. – Žinojau, kad noriu nuo to pabėgti, todėl pradėjau plaukti kranto link.

Ir tada jis man įkando tarp kojų, nes aš muisčiausi ir pradėjau rėkti.“

E.Foley pridūrė, kad ji „nepataikė“, kai bandė smogti gyvūnui, tada ryklys įkando jai į ranką ir įtraukė ją po vandeniu.

Pažvelgiau už savęs ir pamačiau didžiulę tamsią masę.

„Tuomet pamaniau, kad mirsiu, ir žandikaulių jėga nuplėšė mano ranką, – per interviu prisiminė E.Foley. – Iš mano rankos liko kyšoti maždaug 10 cm kaulų.“

Jos 17-metė dukra buvo užpuolimo liudininkė ir tai, ką matė, prilygino „specialiesiems efektams“.

Shutterstock nuotr. / Ryklys
Shutterstock nuotr. / Ryklys

E.Foley vyras Ryanas ištraukė ją į krantą.

Jis sakė, kad nepažįstamieji puolė į pagalbą, o policijos kamerų filmuotoje medžiagoje matyti, kaip jie iš paplūdimio rankšluosčių ir marškinėlių gamino turniketus, kad ją išgelbėtų.

Iš mano rankos liko kyšoti maždaug 10 cm kaulų.

E.Foley buvo išvežta į ligoninę, kur jai buvo atlikta 19 operacijų, o ligoninėje ji praleido du mėnesius. Dabar jai protezuota ranka ir reikės atlikti dubens rekonstrukcinę operaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne