Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pirmieji Nidoje gavę 4 plius žvaigždutes: tenka įtikinti, kad dirba ir žiemą

Šią vasarą su optimizmu apsitinka viešbutis „SPA Nida“, pirmasis Kuršių nerijoje pelnęs 4 plius žvaigždučių įvertinimą. Visus metus veikiantis viešbutis išryškina savo pranašumą – baseiną ir pirčių zoną.
Viešbutis „SPA Nida“ – pirmasis Kuršių nerijoje, turintis 4 plius žvaigždutės. Viešbučio išskirtinumas – darbas apskritus metus ir baseinas.
Viešbutis „SPA Nida“ – pirmasis Kuršių nerijoje, turintis 4 plius žvaigždutes. Viešbučio išskirtinumas – darbas apskritus metus ir baseinas. / Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr.

Po kelerius metus trukusios rekonstrukcijos buvusio viešbučio „Linea“, garsėjusio boulingo erdve, vietoje dar praėjusiais metais duris atvėrė „SPA Nida“. Tačiau šį sezoną naujasis viešbutis vertina kaip pirmąjį rimtą: praėjusiais metais darbus trikdė pandeminiai suvaržymai.

„Tikimės gero sezono. Oras ne oras – susidomėjimas yra. Tikrai, laisvų vietų irgi dar turime, neslėpsiu. Bet tikiu, kad užsipildysime“, – pasakojo viešbučio duris žurnalistams atvėręs direktorius Robertas Lukošius.

Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr./Viešbučio kambariai pasižymi skandinaviškam minimalizmui artimu stiliumi.
Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr./Viešbučio kambariai pasižymi skandinaviškam minimalizmui artimu stiliumi.

Jis pasidžiaugė, kad yra jau ir sugrįžtančių svečių, kurie pernai paatostogavę naujame viešbutyje į jį sugrįžta ir šiemet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas