Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pora kruiziniame laive per garsiai užsiiminėjo seksu, todėl buvo išvaryti: dabar prašo atlyginti žalą

Pasirodo, per atostogas galima šiek tiek per daug linksmintis – kaip įsitikino viena išpuikusi pora, padariusi keblią klaidą, rašoma „The Mirorr“.
Kruizinis laivas „Mein Schiff“
Kruizinis laivas „Mein Schiff“ / Vida Press nuotr.

Vokiečių porai buvo liepta palikti kruizinį laivą praėjus vos vienai dienai iš dviejų savaičių trukmės kelionės, nes jie Karibuose per daug garsiai mėgavosi lytiniais santykiais. Jie teigė, kad tai buvo nekalta klaida, nes pamiršo, kad buvo atidarytos jų kajutės balkono durys.

Iš TUI kruizo pašalinta pora pareiškė, jog pradės teisinius veiksmus prieš šią atostogų bendrovę, kad atgautų savo pinigus, nes Barbadose jie buvo palikti „įstrigę“ su visu bagažu.

Jie Karibuose per daug garsiai mėgavosi lytiniais santykiais.

Incidentas įvyko 2019 m. ir apie jį tuo metu pranešė „Resie Reporter“. Pora teigė, kad jie užsisakė atostogas užsienyje „Mein Schiff 5“ laivu, kuris išplaukė balandžio 1 d. Tačiau netrukus po to, kai kruizas prasidėjo, laivui stovint prie Barbadoso krantų, Renate F. ir jos vyras Volkeris „Reise Reporter“ pasakojo, kad jie labai garsiai užsiiminėjo „seksu abipusiu sutikimu“, tačiau pamiršo, kad jų balkono durys buvo atidarytos.

Vida Press nuotr. / Kruizinis laivas „Mein Schiff“
Vida Press nuotr. / Kruizinis laivas „Mein Schiff“

Po to Renate pasakojo, kad jie pradėjo garsiai ginčytis, tačiau teigė, kad smurto nebuvo ir jų kajutei žala nepadaryta. Vėliau Volkeris buvo duše, o Renate rūkė cigaretę balkone, kai į jų kambarį atėjo vadybininkas, lydimas apsaugos darbuotojo, ir pasakė, kad kapitonas liepė jiems palikti kruizinį laivą.

Išlipę Barbadose, sutuoktiniai sako, kad buvo įstrigę ir buvo priversti sumokėti tūkstančius, kad spėtų į skrydį atgal į Paryžių, iš kur traukiniu grįžo namo į Vokietiją. Vėliau buvo pranešta, kad pora padavė atostogų bendrovę į teismą dėl žalos atlyginimo, įskaitant kompensaciją ir kelionės išlaidų atlyginimą.

123rf.com nuotr. / Barbadosas
123rf.com nuotr. / Barbadosas

Jie teigia, kad kelionių organizatorius ir kapitonas „pažeidė savo pareigą elgtis rūpestingai“. Tuometiniame „Resie Reporter“ pranešime TUI teigė: „Dėl su saugumu susijusio incidento pasinaudojome savo teise ir paprašėme svečių palikti laivą.

Tai buvo padaryta siekiant apsaugoti pačius svečius ir kitus keliautojus. Jau vyko susirašinėjimas su ponia F., kuriame mes išdėstėme savo požiūrį. Prašome suprasti, kad nenorime išsamiai komentuoti savo svečių privatumo“.

Tai buvo padaryta siekiant apsaugoti pačius svečius ir kitus keliautojus.

TUI taisyklėse ir sąlygose teigiama: „Jei, vežėjo atstovo nuomone, keleivio elgesys yra trikdantis, grasinantis ar įžeidžiantis arba keliantis ar galintis kelti pavojų ar nerimą kitiems asmenims, vežėjas gali nutraukti to keleivio kelionės susitarimus be jokios vežėjo atsakomybės, o keleivis neturės teisės gauti jokios kompensacijos už nepanaudotas ar neįvykdytas paslaugas ar išlaidas, patirtas dėl kelionės susitarimų nutraukimo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas