Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pora specialiai ieškojo tuščio lėktuvo į Graikiją: „Jautėmės kaip karališkieji asmenys“

Pora liko priblokšta, kai užsisakė „EasyJet“ skrydį į Graikiją – ir pamatė, kad lėktuvas visiškai tuščias, rašoma „The Sun“.
Skrydis
Skrydis / 123RF.com nuotr.

„TikTok“ vartotojas countrywandering, kuris dažnai dalijasi patarimais, kaip sutaupyti pinigų, paaiškino, kad jie užsisakė skrydžius į Skiato oro uostą (Graikija). Tačiau įlipę į „EasyJet“ lėktuvą jie suprato, kad yra tik vieni iš keturių keleivių visame lėktuve.

Vaizdo įraše jie sakė: „Tikriausiai tai yra keisčiausias iki šiol buvęs skrydis. Mums teko pasikalbėti su pilotu, kuris mums davė keletą kelionių patarimų ir rekomendacijų, kur keliauti toliau.“

Pora taip pat sakė, kad oro uosto darbuotojams atrodė „juokinga“, kai jie buvo įlaipinami į lėktuvą.

Porai buvo sakoma: „Sveiki atvykę į mūsų privatų lėktuvą“, jie netgi gavo atskirus piloto pranešimus, taip pat jiems buvo leista sėdėti bet kurioje norimoje vietoje.

„Jautėmės kaip karališkieji asmenys“, – sakė keleiviai.

Daugiau nei 4 mln. „TikTok“ vartotojų peržiūrėjo šį vaizdo įrašą, žmonės labai pavydėjo tokios patirties.

@countrywandering Probably the strangest flight so far. We got to speak to the pilot who gave us some travel tips and recommendations on where to go next 🥰 #Greece#Italy#plane#Eastjet#flying#strange#travel#traveltiktok#fyp#foryou @CountryHopping ♬ As It Was - Harry Styles

Vienas žmogus rašė: „Tai būtų mano idealus būdas skristi.“

Kiti dalijosi savo patirtimi, kai skrydis buvo skirtas tik jiems.

Vienas asmuo sakė: „Man taip jau buvo nutikę, kai grįžtant iš Floridos mums liepė sėdėti visur, kad lėktuvas būtų subalansuotas.“

Kitas rašė: „Kartą taip nutiko mums grįžtant iš Niujorko. Mums buvo pasakyta, kad galime išsiskirstyti ir miegoti, nes tai buvo naktinis skrydis.“

Tai jau ne pirmas toks atvejis – anksčiau šį mėnesį kitas keleivis buvo nustebintas, kai buvo įlaipintas į tuščią lėktuvą, skrendantį į Graikiją.

Jakas Scottas su „Jet2“ keliavo iš Edinburgo į Graikiją, kai jam buvo pranešta, kad jo lėktuvas bus beveik tuščias.

Nors už bilietą jis sumokėjo tik 59 svarus sterlingų, galiausiai beveik tuščiame lėktuvo salone jis patyrė privataus lėktuvo patirtį.

„Aš anksti atėjau prie vartų, buvau sutrikęs, kodėl niekas kitas neina pro juos. Tik tada, kai jie padarė paskutinį skambutį, aš atsistojau ir nuėjau prie stalo, o aptarnavimo agentas palydėjo mane iki lėktuvo durų ir pasakė, kad tai tik aš ir dar du žmonės. Maniau, kad tai kažkoks keistas pokštas, kol neįžengiau į lėktuvą“, – jis pasakojo „Edinburgh Live“.

123RF.com nuotr. / Tuščias lėktuvo salonas
123RF.com nuotr. / Tuščias lėktuvo salonas

Kitas asmuo, kuriam nutiko panaši istorija – Kai Forsythas.

K.Forsythas taip pat buvo vienintelis 8 valandas trukusio skrydžio iš Jungtinės Karalystės į JAV keleivis, kuriam nemokamai davė maisto, kokio tik jis norėjo, ir sugebėjo pasidaryti lovą ant tuščių sėdynių.

O 2019 m. Vincentas Peone su „Delta“ keliavo į Solt Leik Sičio miestą. Jis buvo vienintelis keleivis lėktuve, todėl jam buvo leista susitikti su pilotais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas