Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujiena: mokėkite ne už visą naktį, o tik už viešbutyje praleistas minutes

Nauja programėlė veržiasi į viešbučių užsakymų tinklą – ji savo vartotojams siūlo užsisakant viešbutį mokėti ne už naktis, o už jame praleistas minutes, rašo „The Independent“.
Viešbučio kambarys
Viešbučio kambarys / 123rf.com nuotr.

„Recharge“ vartotojams kambarys viešbutyje kainuoja nuo 66 centų iki 3 dolerių už minutę. Kambariai per ją užsakomi tik keturių ar penkių žvaigždučių viešbučiuose.

Programėlės kūrėjai sako taip siekiantys optimizuoti viešbučių užimtumą. Jie orientuojasi į nuotoliniu būdu dirbančius žmones, keliautojus, kuriems galbūt tereikia trumpo dušo ir valandėlės atsipūsti.

Nors programėlė sukurta 2015-aisiais, ji ilgą laiką veikė tik San Fransiske. Šią savaitę jos kūrėjai įžengė į Niujorką.

Skirtingai nei, pavyzdžiui, „AirBnb“, „Recharge“ bendradarbiauja su viešbučiais – taip abi pusės gali gauti naudos. Viešbučiai efektyviau gali išnaudoti neužsakytus kambarius, kad jie neliktų visiškai tušti.

„Recharge“ vadovas „The Independent“ sakė, kad priklausomai nuo viešbučio dydžio, naudojantis šia programėle viešbučio pajamos per metus gali padidėti net iki milijono JAV dolerių.

Vidutiniškai šios programėlės vartotojai kambaryje užtrunka apie dvi valandas. Už jas jiems reikia sumokėti maždaug nuo 80 iki 360 dolerių.

„Yra didelė dalis dienos, kai kambariai yra tušti. Daugelis keliaujančiųjų verslo reikalais išvyksta anksti ryte, ir daug jų į viešbučius atvyksta tik vėlai vakare. Tad dėl to tarpinio laiko „Recharge“ tampa tikrai įdomia alternatyva“, – sakė „Hyatt Hotel“ viceprezidentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai