Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Ramus kaimelis tapo sekso turizmo židiniu: lankytojai įspėjami dėl galimų pavojų

Britų turistai Tailande buvo įspėti dėl Patajos ir jos „pasivaikščiojimų gatvės“, kurioje įsikūrę go-go barai ir kuriuose pirmyn bei atgal šmirinėja partnerį besitikinčios susirasti moterys.
Pataja, Tailandas
Pataja, Tailandas / Vida Press nuotr.

Žmonės įspėjami apie Tailande esantį „rojaus“ miestą, kurio tamsioji pusė – gatvėmis vaikštinėjančios prostitutės ir galimi lankytojų sumušimai.

Vida Press nuotr. / Pataja, Tailandas
Vida Press nuotr. / Pataja, Tailandas

Pataja pasižymi smėlėtais paplūdimiais ir puikiu oru, tačiau ji taip pat yra sekso turizmo židinys, nes daugelis lankytojų keliauja į „pasivaikščiojimų gatvę“, kurioje gausu barų ir moterų, besitikinčių susirasti partnerį. Šis rajonas kaltinamas tuo, kad pakenkė Tailando reputacijai ir suteikė Patajai „nuodėmių miesto“ pravardę, rašoma „The Mirorr“.

28 metų britas Jackas Fitzmaurice'as, kaip pranešama, atsidūrė viduryje „Laukinių Vakarų tipo barų muštynių“ Patajos striptizo klube. Jis gėrė su moterimi, kai kiti ėmė pavydėti ir kilo didžiulė kova.

Pataja pasižymi smėlėtais paplūdimiais ir puikiu oru, tačiau ji taip pat yra sekso turizmo židinys.

35 metų Sunaree Tungprakhon, kuri dalyvavo muštynėse, policijai pasakojo, kad chaosą sukėlė jos ginčas su kita šokėja.

Kitas tuo metu muštynėse dalyvavęs britas Nickas Hodge'as sakė: „Visur buvo tampomi plaukai ir spardomos kojos. Tuomet prie jų prisijungė baro darbuotojai ir viskas pasidarė gana bjauru. Tai buvo tarsi Laukinių Vakarų baro tipo muštynės, kurias galima pamatyti senuose filmuose. Tiesiog beprotiška“.

Vida Press nuotr. / Pataja, Tailandas
Vida Press nuotr. / Pataja, Tailandas

Emigrantams skirtas žurnalas „Escape Artist“ teigia, kad daug moterų bando susirasti vakarietišką vyrą. Jame rašoma: „Būtų gana nemaloni patirtis, jei turistų šeima atsitiktinai užklystų į šią miesto dalį. Moterys, vilkinčios marškinėliais ir trumpais šortais, vaikštinėja po šios ir kitų panašių gatvių barus, tikėdamosi susirasti vakarietišką vyrą, galintį suteikti joms geresnį gyvenimą“.

Kadaise Pataja buvo ramus pakrantės kaimelis, tačiau virto liūdnai pagarsėjusia sekso turizmo vieta, kur vietinės moterys daugiausiai britų vyrams parduoda save. Vienas britas, vardu Darrenas, turi tinklaraštį „Pattaya Unlimited“, kuriame rašo, kad „seksas yra lengvas“, ir apibūdina tajų moteris, nors turi tajų žmoną ir vaikų, pranešė „Daily Star“.

Kadaise Pataja buvo ramus pakrantės kaimelis, tačiau virto liūdnai pagarsėjusia sekso turizmo vieta.

Vyras rašė: „Tai, kas vyksta su merginomis Patajos baruose, suaugusiųjų naktinio gyvenimo vietose ir nepadoriuose masažo salonuose yra tai, kuo Patajos miestas labiausiai garsėja, dėl ko jis vadinamas „nuodėmių miestu“ ir dėl ko dauguma vyrų Patają aplanko pirmą kartą“.

Jis taip pat prisipažino, kad „merginų ir sekso ieškojimas baruose, nepadoraus naktinio gyvenimo vietose, masažo salonuose ar internete užims didžiąją dalį jūsų laiko ir didžiąją dalį išlaidų atostogaujant Patajoje“.

2010 m. „New York Times“ šią vietą apibūdino taip: „Jei Las Vegasas yra nuodėmių miestas, tai Pataja yra paties Liuciferio apkabinta meška“. Tačiau miesto administracija stengėsi pagerinti savo įvaizdį ir Pataja turi vis daugiau rafinuotesnių restoranų, kasmetinį muzikos festivalį ir net reguliariai rengiamus polo turnyrus.

123RF.com nuotr. / Naktinė Pataja
123RF.com nuotr. / Naktinė Pataja

„Yra žmonių, kurie sako, kad Pataja yra nusikaltėlių rojus, – 2010 m. aiškino imigracijos policijos vadovas Atiwitas Kamolratas. – Dabar jiems bus neįmanoma čia pasislėpti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius