Rudenį „Ryanair“ iš Vilniaus skraidins į Oslo Gardermoeno oro uostą

Birželio 1-ąją pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ paskelbė, jog nuo 2016 m. rudens pradeda skraidinti keleivius iš Vilniaus į Oslo Gardermoeno oro uostą. Nauja kryptis startuos spalio 30-ąją.
Oslas, Norvegija
Oslas, Norvegija / 123rf.com nuotr.

Numatyta, kad skrydžiai vyks kasdien. Bendrovės „Ryanair“ pardavimų ir marketingo vadovas Šiaurės bei Baltijos šalims Hansas Jorgenas Elnaesas sakė:

„Džiaugiamės skelbdami apie naują kasdienę kryptį iš Vilniaus į Oslą (Gardermoeno oro uostą). Skrydžiai prasidės spalio 30 d.“.

Ta proga kompanija skelbia bilietų išpardavimą: skrydžio bilietai į Oslą iš Vilniaus oro uosto kainuoja nuo 14,99 Eur (kelionėms 2016 m. lapkričio mėn.)

Akcija vyks iki birželio 7 d. vidurnakčio. Bilietus tokiomis kainomis įsigyti galima internetiniame puslapyje www.ryanair.com

Šią vasarą iš Vilniaus oro uosto „Ryanair“ vykdo skrydžius 14 krypčių: į Dubliną (Airija), į Liverpulį (Anglija), į Londoną, Stansted ir Luton oro uostus (Anglija), į Briuselį (Belgija), į Kretą (Graikija), į Madridą (Ispanija), į Milaną (Italija), į Romą (Italija), į Oslą (Norvegija), į Paryžių (Prancūzija), į Brėmeną (Vokietija) ir į Frankfurtą (Vokietija).

Kompanijos orlaiviai taip pat skraido iš Kauno ir Palangos oro uostų.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7 įdomūs faktai apie Oslą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento