Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ pristatė 2017 m. vasaros sezono skrydžius

Lapkričio 2-ąją pigių skrydžių kompanija „Ryanair“ paskelbė 2017 m. vasaros sezono skrydžių tvarkaraštį Lietuvai. Vasaros sezono metu bendrovės orlaiviai skraidys 32 skirtingomis kryptimis iš Lietuvos oro uostų ir siūlys 5 naujus maršrutus iš Palangos į Glazgą ir iš Vilniaus į Berlyną, Lidsą Bradfordą, Maltą ir Oslą.
„Ryanair“
Kyla „Ryanair“ orlaivis / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Iš viso per 2017 m. „Ryanair“ planuoja pervežti daugiau kaip 1.4 mln klientų Lietuvoje ir išlaikyti 1,000 darbo vietų.

Iš Vilniaus – keturi nauji maršrutai

Ateinančią vasarą iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto „Ryanair“ skraidins net keturiomis naujomis kryptimis: į Berlyną Šionefeldą (3 per savaitę), Lidsą Bradfordą (2 per savaitę), Maltą (1 per savaitę) ir Oslą (1 per dieną).

Iš viso du Vilniaus oro uoste esantys lėktuvai oro keleivius skraidins 18-a maršrutų. Dar 12-a maršrutų vasaros sezonui numatyti iš Tarptautinio Kauno oro uosto. Jame taip pat reziduos du „Ryanair“ orlaiviai.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Palangos oro uostas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Palangos oro uostas

Iš Tarptautinio Palangos oro uosto bendrovė skraidys dviem maršrutais, iš kurių vienas – naujiena. Du kartus per savaitę iš Palangos „Ryanair“ skraidins į Škotiją, Glazgą. Pirmieji skrydžiai suplanuoti 2017 m. vasarą.

„Džiaugiamės pristatydami 2017 m. vasaros sezono skrydžių tvarkaraštį Lietuvai, kurio metu siūlysime 32 maršrutus iš Lietuvos oro uostų tarp kurių yra 5 nauji maršrutai iš Palangos į Glazgą ir iš Vilniaus į Berlyną, Lidsą Bradfordą, Maltą ir Oslą. 2017 m. ruošiamės pervežti daugiau kaip 1,4 mln klientų Lietuvoje ir išlaikyti 1,000 darbo vietų Lietuvos oro uostuose.

„Ryanair“ klientai ir lankytojai Lietuvoje šiais metais gali tikėtis dar daugiau pokyčių, nes aviakompanija toliau sėkmingai tęsia ,,Always Getting Better” programą, kuri apima naujų „Ryanair“ bazių įsteigimą, naujo personalizuoto internetinio puslapio ir mobiliosios aplikacijos įdiegimą, atnaujintą „Ryanair“ lėktuvų interjerą bei naujas igulos uniformas“, – pranešdamas būsimo vasaros sezono naujienas sakė „Ryanair“ rinkodaros direktorius Matthias Wenk.

2017 m. vasaros sezono tvarkaraščio Lietuvai paskelbimo proga, bendrovė paskelbė bilietų akciją skrydžiams nuo 16,99 Eur į vieną pusę. Pasiūlymas galioja įsigyjant bilietus iki 2016 m. lapkričio 3 d. vidurnakčio skrydžiams tarp 2016 m. lapkričio ir 2017 m. sausio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento