Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Siaubinga mirtis: internete sklinda vaizdai, kaip atrodė 41 metų moterį surijęs aligatorius

41 metų Sabrina Peckham praėjusių metų rugsėjį buvo aptikta maždaug 4 metrų ilgio išsipūtusio aligatoriaus viduje po to, kai išsivežti gyvūną buvo iškviesta policija, rašoma „Daily Star“.
Floridoje moterį prarijęs aligatorius
Floridoje moterį prarijęs aligatorius / Floridos žuvies ir laukinės gamtos apsaugos komisijos vaizdo įrašo akimirka

Šokiruojantys policijos vaizdo kamerų įrašai atskleidė, kaip buvo aptiktas didžiulis aligatorius su 41 metų moters kūnu viduje.

Siaubą keliančiame Floridos žuvies ir laukinės gamtos apsaugos komisijos vaizdo įraše rodoma, kaip prie kanalo Largo mieste, Floridos valstijoje (JAV), atvyksta pirmieji reaguotojai. Pastebėję gresiantį pavojų, jie greitai nukauna mirtinai pavojingą plėšrūną šūviu iš šautuvo.

Floridos žuvies ir laukinės gamtos apsaugos komisijos vaizdo įrašo akimirka / Floridoje moterį prarijęs aligatorius
Floridos žuvies ir laukinės gamtos apsaugos komisijos vaizdo įrašo akimirka / Floridoje moterį prarijęs aligatorius

Vaizdo įraše girdimas balsas, kuris skubiai šaukia: „Žiūrėkite, žiūrėkite“, likus vos kelioms sekundėms iki mirtino šūvio po to, kai buvo pastebėta, kad iš jo burnos kyšo kūno dalys.

Vietos gyventojas Jamarcusas Bullardas pirmasis pamatė šiurpią sceną ir, pastebėjęs, kaip jam atrodė, žmogaus palaikus aligatoriaus nasruose, kreipėsi į gelbėjimo tarnybas.

„Pastebėjau, kad jo burnoje buvo kūnas, tarsi apatinė liemens dalis, todėl tai pamatęs iškart nubėgau į gaisrinę ir juos iškviečiau. Jie patvirtino, kad tai buvo kūnas“, – vietos žiniasklaidai pasakojo J.Bullardas.

Vietos gyventojas Jamarcusas Bullardas pirmasis pamatė šiurpią sceną.

Vėliau buvo nustatyta, kad auka yra 41 metų Sabrina Peckham, benamė moteris, gyvenusi laikinoje stovyklavietėje mažiau nei 50 metrų nuo Painelaso apygardos kanalo. Paskutinį kartą ją gyvą šeima matė dieną prieš tragišką incidentą, kuris įvyko rugsėjo mėnesį.

Vida Press nuotr. / Aligatorius (asociatyvi nuotr.)
Vida Press nuotr. / Aligatorius (asociatyvi nuotr.)

Vėliau pareigūnai, perpjovę apie 4 metrų ilgio aligatorių, aptiko liūdną radinį – S.Peckham palaikus. Po siaubingos motinos mirties S.Peckham dukra socialiniuose tinkluose paneigė teiginius, kad jos motina erzino padarą.

„Mano motina priklausė netoliese esančioje miškingoje vietovėje gyvenusiems benamiams, – „Facebook“ žinutėje teigė Breauana Dorris.

– Manoma, kad ji galėjo tamsoje eiti į stovyklavietę prie upelio arba iš jos, o aligatorius ją užpuolė iš vandens. Tikėjomės, kad su ja praleisime dar daug, daug metų. Deja, Dievas pašaukė ją namo anksčiau, nei mūsų širdys buvo pasiruošusios.“

Praėjusiais metais, dar nežinodama, kas tiksliai nutiko, per pamaldas už motiną jos dukra sakė: „Tai siurrealistiška, bet esu labai dėkinga jos bendruomenei, kad ji gali susitelkti tokiu metu. Tai rodo, kad tragedijos metu turime nuostabią palaikymo komandą“.

Vieta, kurioje rastas kūnas, dabar aptvertas tvora ir didžiuliais įspėjamaisiais ženklais, praneša „Fox 13 News“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite
15min naujienlaiškius