Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Skrydžių palydovė atskleidė, ką jūsų bagažas pasako apie jus, kaip asmenybę

Anot skrydžių palydovės, tai, kokius lagaminus turite, kiek daiktų susikraunate ir ką laikote „būtiniausiais rankinio bagažo daiktais“, leidžia tiksliai sužinoti, kokia asmenybė esate.
Moteris su lagaminu
Moteris su lagaminu / 123RF.com nuotr.

Naujausiame „Sun Online Travel“ savaitiniame tinklaraštyje skrydžių palydovė paaiškino, ką apie jus pasako jūsų bagažas ir kaip vien iš bagažo sužinoma, kas iš keleivių sukels daugiausiai problemų.

„Pirmiausia – tai mano mėgstamiausi keleiviai – vidutiniai poilsiautojai. Jie paprastai nėra labai išrankūs ir vis dar gerbia keleivių salono įgulos narius, daug labiau nei kai kurie kiti žmonės.

Tokius žmones oro uoste galima pastebėti iš tolo – vienas didelis lagaminas ant ratukų, kurį reikia užregistruoti, vienas mažas rankinis bagažas ir nieko daugiau. Paprastai tai žmonės, kurie neskrenda per dažnai ir nori laikytis bagažo normos taisyklių. Jie taip pat klauso skrydžio palydovų ir yra linkę elgtis labai pagarbiai.

123RF.com nuotr. / Skrydžių palydovė
123RF.com nuotr. / Skrydžių palydovė

Jie iš esmės nori tik gerai praleisti atostogas ir nesiruošia leisti, kad juos sustabdytų kivirčai dėl bagažo, ir aš juos už tai sveikinu. Tačiau ne visi yra tokie draugiški ir mandagūs. Pavyzdžiui, žmonės, kuriuos mėgstu vadinti „madistais“. Jie labai atidžiai renkasi, ką pasiimti į lėktuvą, ir labai susierzina, jei išdrįstate tai paliesti.

Tokie žmonės dažnai turi kostiumą, suknelę ar kelis drabužius atskirame krepšyje kaip rankinio bagažo dalį. Įlipę į lėktuvą jie paprastai sugaišta geras 5–10 minučių, ieškodami geriausios vietos, kur jį padėti.

Jei išdrįsite paprašyti jų jį perkelti arba, neduok Dieve, perkelti jį patys, pasiruoškite ginčui.

Tokie žmonės dažnai su savimi nešiojasi pusę savo drabužių spintos, nes desperatiškai siekia į kelionę pasiimti kuo daugiau drabužių, todėl gali kilti problemų – viršutinėse spintelėse vietą užima vienas sluoksnis drabužių.

123RF.com nuotr. / Moteris su lagaminu
123RF.com nuotr. / Moteris su lagaminu

Tai ne vieninteliai žmonės, kurie užkemša viršutines spinteles. Dar viena keleivių rūšis – „neapmuitinamų prekių kaupėjai“, kurie užima daug vietos. Šie žmonės prisiperka neapmuitinamų prekių ir atvyksta į lėktuvą su pilnais krepšiais alkoholio, cigarečių, šokolado, kvepalų ir pan.

Akivaizdu, kad jie turi teisę tai daryti ir taip gali sutaupyti pinigų, bet aš visada bijau matyti juos įlipant į lėktuvą, nes žinau, kad greičiausiai kils ginčų dėl to, kiek vietos jie užima.

Norėčiau paraginti žmones būti šiek tiek atidesnius kraunant daiktus iš neapmuitinamų prekių parduotuvių ir pagalvoti, kokios mažos yra kabinos, nes jei turėsite daugybę krepšių, kils problemų.

Vis dėlto dažnai yra ir pliusų – šie žmonės labai dažnai palieka daiktus. Esu radusi kvepalų, didelių butelių brangaus alkoholio ir visokių kitokių daiktų skrydžio pabaigoje salone, o taisyklė paprastai būna tokia: „kas rado, tas ir pasiliko“.

123rf.com nuotr. / Lėktuvo salono bagažo lentyna
123rf.com nuotr. / Lėktuvo salono bagažo lentyna

Dar vienas dalykas, kuris dažnai paliekamas, yra žaislai ir vaikų daiktai iš tėvų, kurie taip pat įlipa į lėktuvą su per daug daiktų.

Suprantu, kad norite būti pasiruošę visiems galimiems atvejams, bet taip pat turite būti pasiruošę ginčams dėl vietos lėktuve, nes negalite turėti visko.

Visi, atvykstantys į lėktuvą su prabangiomis kėdutėmis, vaikiškais vežimėliais ar kūdikių reikmenimis, paprastai tampa košmaru, ir žinau, kad tam tikru momentu teks vaikščioti pirmyn ir atgal bei bandyti padaryti taip, kad jų pienas būtų idealios temperatūros.

Visi, atvykstantys į lėktuvą su prabangiomis kėdutėmis, vaikiškais vežimėliais ar kūdikių reikmenimis, paprastai tampa košmaru.

Mūsų laimei, yra ir kitų daug mažiau sudėtingų keleivių, įskaitant dirbančius keleivius ir, stebėtina, VIP svečius.

Dirbantys keleiviai paprastai keliauja kuo mažiau, dažnai tik su nedideliu naktiniu krepšiu ir nešiojamuoju kompiuteriu, kurį jie turi beveik visą skrydį, todėl iš mūsų prašo labai nedaug. Šie žmonės yra puikūs keleiviai ir retai kada mūsų net ko nors prašo, tas pats ir su VIP arba A klasės įžymybėmis.

Skrydžiai, ypač tolimojo susisiekimo, jiems gali būti poilsis nuo įtempto tvarkaraščio, todėl labai dažnai jie nori tiesiog išjungti telefonus, atsisėsti ir žiūrėti televizorių arba eiti miegoti. Jie taip pat turi labai mažai bagažo – dažnai jie turi nedidelį rankinį krepšį su būtiniausiais daiktais, kurį kartais neša palydovas arba padėjėjas.

Šie keleiviai niekada daug neprašo ir viską, ko jiems reikia, turi savo asmeniniuose krepšiuose. Juokingiausia, kad šie žmonės dažnai vaizduojami kaip divos arba labai reiklūs, o tai dažnai būna labai toli nuo tiesos.

Tiesą sakant, žvilgsnis į jų bagažą paprastai daug geriau parodo, kokie keleiviai jie bus, nei bet kas, ką galite pamatyti ar perskaityti internete. Tai tinka daugumai keleivių, todėl kitą kartą, kai pakuosite daiktus skrydžiui, į tai atsižvelkite“, – teigė skrydžių palydovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas