Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrydžių palydovė pasidalino, kodėl nepataria naudotis tualetiniu popieriumi lėktuvo tualete

Skrydis – visada jaudinanti patirtis, nes nekantriai laukiame, kada atsidursime galutiniame kelionės taške. Tiesa, skrisdami turėtumėte vengti kai kurių dalykų.
Tualetas lėktuve
Tualetas lėktuve / 123RF.com nuotr.

Štai skrydžio palydovė pasidalino nemalonia priežastimi, dėl kurios ji dažnai vengia naudoti tualetinį popierių lėktuve, rašoma express.co.uk.

Lėktuvo įgulos narė @cierra_mistt „TikTok“ atskleidė „skrydžio palydovės paslaptis, kurias reikia žinoti“, kad kitos kelionės metu išvengtumėte klaidų.

Pirmas dalykas, kurio ji paragino nedaryti, tai „nesinaudoti tualetiniu popieriumi“, kai einate į tualetą lėktuve.

Nepanikuokite – moteris tiesiog paragino žmones kaip alternatyvą „naudoti popierinius rankšluosčius“. „Tai aukštesnės kokybės popierius, kuris nesuplyšta ir „neištirpsta“ taip, kaip tai atsitinka su tualetiniu popieriumi“, – sakė ji.

Kitas jos patarimas „nevaikščioti basomis į tualetą“, kaip tai daro daugelis lėktuvo keleivių. „Galiu pažadėti, kad ant grindų esantis skystis nėra vanduo ir jūs nenorėtumėte į jį įlipti, – dalijosi Cierra. – Jau nekalbant apie tai, kad tualetas niekada nebūna valomas, nebent būna taip blogai, kad tenka jį uždaryti visam likusiam skrydžiui.“

Ji taip pat pripažino, kad valytojai, kurie samdomi šveisti lėktuvą po skrydžio, „neatlieka nuodugnaus valymo, kaip jūs manote“. „Jie tai darė tik pandemijos laikotarpiu, o vieninteliai dalykai, kuriuos jie iš tikrųjų kruopščiai valydavo, buvo padėklų staleliai ir saugos diržai“, – dalijosi ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas