Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Skrydžiuose stambaus sudėjimo merginą gėdina kiti keleiviai: „Norėjau, kad žemė mane prarytų“

Kelionės turėtų būti prieinamos visiems, tačiau, deja, daugeliui plius dydžio žmonių gali būti sunku susigaudyti skrydžių ir kelionių pasaulyje, todėl Kirsty Leanne tikisi, kad ji taps šių žmonių kelrodžiu.
Kirsty Leanne tikisi, kad ji taps plius dydžio žmonių kelrodžiu
Kirsty Leanne tikisi, kad ji taps plius dydžio žmonių kelrodžiu / @kirstyleannetravels „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / 123RF.com nuotr.

Tačiau Kirsty kelionė nebuvo lengva, nes ji dalijosi, kad skrydžiuose ją gėdina dėl svorio ir kad žmonės atsisako sėdėti šalia jos vien dėl to, kad ji yra stambesnio kūno sudėjimo, rašoma „The Mirror“.

Kirsty internete dalijasi kelionių patarimais, skirtais stambesnio kūno sudėjimo žmonėms, tačiau ji sulaukė kritikos dėl to, kad yra stambi, o kai kurie nemandagiai siūlė jai tiesiog numesti svorio, o ne skatinti keliauti kaip stambaus kūno sudėjimo asmeniui.

Su Kirsty, kuri internete skelbia žinutes kaip @kirstyleannetravels, žmonės žiauriai elgėsi ir realiame gyvenime, įskaitant skrydį į Ispaniją. Kai ji keliavo sėdėdama vietoje prie lango, vidurinėje sėdynėje sėdėjusi moteris neslėpė, kad jai tai nepatiko.

„Pamačiusi mane sėdinčią prie lango, ji iškart leido suprasti, kad nenori ten sėdėti ir ėmė dūsauti“, – sakė Kirsty, kuri savo patarimais dalijasi tinklaraštyje „Plus Size Travel Too“.

„Atsiprašiau, kad nėra daug vietos, bet ji nieko neatsakė, todėl pasielgiau kaip visada ir prisispaudžiau prie lango. Visą skrydžio laiką ji stūmė porankį kiek tik galėjo žemyn – 98 proc. žemyn, bet paskutiniai 2 proc. buvo labai skausmingi – ir sukėlė man mėlynes.

Galiausiai ji atsisuko į savo draugę, sėdėjusią keliomis eilėmis toliau, ir pasakė: „Aš nebegaliu sėdėti šalia jos“. Apsimečiau, kad negirdžiu, bet norėjau, kad žemė mane prarytų“, – pasakojo moteris.

Apsimečiau, kad negirdžiu, bet norėjau, kad žemė mane prarytų.

Tačiau dabar Kirsty pasižadėjo sau, kad ateityje ji nebeleis žmonėms piktai su ja kalbėtis. „Dabar esu linkusi klausti skrydžių palydovų, ar galiu persėsti į vietą, kurioje yra daugiau vietos, o šalia jos – papildoma sėdynė, kad taip nenutiktų ir visiems būtų kuo patogiau, – dalijosi ji.

– Dažnai man tenka sėdėti šalia žmonių, kol jie suranda man vietos, todėl stengiuosi būti maloni ir supratinga, tikėdamasi, kad jie atsakys tuo pačiu.“

Keliautoja taip pat sako, kad ji dažnai gali pasakyti, kai kam nors nepatinka sėdėti šalia jos, nes jie „paprastai tai parodo“.

Ji sakė: „Dauguma žmonių yra labai draugiški ir supratingi, tačiau kai kurie žmonės naudojasi tuo kaip pretekstu elgtis piktai ir įkyriai. Nors suprantu, kad tai nemalonu, tačiau taip elgtis nebūtina ir greičiausiai tai bus blogiausias būdas rasti sprendimą“.

@kirstyleannetravels Yes… and? 😏 There seems to be a surprising amount of people that think I should hate my life because I’m fat, why? Because if they looked like me, they wouldn’t be happy. I feel sorry for them, but I’m not going to stop living my life just because they think I should ❤️🥰 Text on video reads: them: you’re fat and happy? Me: yes.. and? #plussize #plussizetraveltoo #plussizetravel #plussizeconfidence #confidence #confidence #fatandfree #fatandhappy #yesand #effyourbodystandards #effyourbeautystandards #bodyneutrality #bodyconfience ♬ yes, and? - Ariana Grande

Į jos vaizdo įrašus dažnai reaguojama nevienareikšmiškai, kai kurie ją giria ir sako: „Neturėtum atsiprašinėti už tai, kad egzistuoji“, o kiti: „Ką ji turėjo daryti tą akimirką? Priversdami ją jaustis beverte, daugiau erdvės negausite“.

Tačiau kai kurie su tuo nesutiko, vienas komentatorius rašė: „Suprantu, ką sakote, bet sėdynės nėra „šiek tiek mažos“. Nesuprantu, kad tai gali būti ne jūsų kaltė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas