Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 05

Sovietine atributika „pasidabinę“ rusai šiurpino Egipto kurortą: jų išsišokimus matė ir lietuviai

Net pačiam sunku patikėti, kad tokią karštą vasarą kaip ši rašau apie Egiptą. Lyg pas mus būtų maža karščio. Tačiau ignoruojant tą ką tik paminėtą sunkumą, tą daryti reikia, nes to pageidauja skaitytojai. O be to, nepaisant itin išaugusių lietuvių pajamų (vidutinis darbo užmokestis į rankas Vilniuje yra beveik 1500 eurų, žinojote? Jei uždirbate mažiau, pagalvokite, ar ne laikas savo gyvenime kažką keisti – jūs galite), pigusis Egiptas vis dar lieka viena populiariausių tautiečių atostogų krypčių, kas savo ruožtu sufleruoja, jog istorijų iš šios šalies nepritrūks niekada.
Atostogos Egipte
Atostogos Egipte / „15min“ fotomontažas

Štai, kad ir visai neseniai, po pasakojimo, kaip mano tėvas Aleksas viename Egipto kurortų pasiplovė nuo rusų tarpusavio konflikto, prisistatė vienas draugas su savo istorija, kurią jums čia ir papasakosiu.

Imant bendrai, aš ne visada pasakoju kitų istorijas, tik kartais taip pasitaiko. Be to, per pastaruosius trejus metus Egipte pabuvojau porąkart, tad kažkokią patirtį apie jį įgijau ir pats, kas reiškia, kad, kitiems pasakojant savo nuotykius, galiu įvertinti, ar pasakotojas neišsigalvoja ir ar apskritai yra adekvatus. Ir kiek pažįstu tą savo draugą, jis istorijų ne tik neišsigalvoja, bet nesiekdamas populiarumo savo kukliai asmenybei, jas dar kiek ir nureikšmina.

Vaido Mikaičio nuotr. / Atostogos Egipte
Vaido Mikaičio nuotr. / Atostogos Egipte

Viskas nutiko ne kur kitur, o populiariausiame Egipte – Hurgados kurorte. Kodėl jį pavadinau populiariausiu, kai dar yra ir Šarm aš Šeichas? Nes po kruvino „Hamas“ teroristų išpuolio Izraelyje, šis prarado daugybę potencialių klientų, mat yra daug arčiau Gazos Ruožo nei Hurgada.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius