Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Tikroji priežastis, kodėl skrydžių palydovai su jumis sveikinasi – tai nėra tik mandagumas

Kai įlipate į lėktuvą, galite manyti, kad skrydžių palydovai su jumis sveikinasi norėdami būti mandagūs, tačiau virusinis vaizdo įrašas atskleidė, kad taip nėra, rašoma „The Mirror“.
Skrydžių palydovai sveikinasi ne tik dėl mandagumo
Skrydžių palydovai sveikinasi ne tik dėl mandagumo / „15min“ fotomontažas

Kai įlipate į lėktuvą ir išskrendate atostogauti, jus pasitinka lėktuvo įgulos narys.

Jie taip pat dirba dėl kitos svarbios priežasties.

Šypsosi, pozityviai nusiteikę ir nepriekaištingai apsirengę – jie visada pasisveikina ir atpalaiduoja, kai įlipame į lėktuvą. Tačiau, pasirodo, jų darbas yra daug svarbesnis nei mandagumas.

Nors skrydžių palydovų paskirtis – rūpintis keleiviais, tiekti maistą ir gėrimus bei užtikrinti saugų skrydį, jie taip pat dirba dėl kitos svarbios priežasties.

Galbūt nežinote, kad iš tikrųjų jie visą laiką mus vertina. „TikTok“ naudotoja MrsMiva vaizdo įraše atskleidė didelę paslaptį, šiame socialiniame tinkle jos įrašas labai paplito.

Kadangi pati yra dirbusi stiuardese, ji išmano visas darbo gudrybes ir neseniai atskleidė, kodėl įlipant į lėktuvą keleivių salono įgula pasitinka ir sveikinasi su keleiviais.

Virš savo vaizdo įrašo ji rašė: „Ar žinojote, kad skrydžių palydovė jus pasitinka ne tik iš mandagumo, bet ir norėdama patikrinti, ar nesate per daug girtas ar sergantis, kad galėtumėte skristi?“

Šis įrašas buvo pamėgtas daugiau nei milijoną kartų ir pribloškė tūkstančius žmonių. Daugelis žmonių nesuprato, kad įlipę į lėktuvą buvo tikrinami.

Galbūt nežinote, kad iš tikrųjų jie visą laiką mus vertina.

Vienas žmogus buvo apstulbintas ir parašė: „Palaukite, ar yra priežastis, kodėl manęs visada klausia, kur sėdžiu, kai įlipu į lėktuvą?“

Kitas pridūrė: „Norima sužinoti, ar esi saugus skristi (neapsvaigęs) ir ar galėtum padėti nelaimės atveju.“

Shutterstock nuotr. / Skrydžių palydovė
Shutterstock nuotr. / Skrydžių palydovė

Trečiasis atsakė: „Ieško įtartino elgesio“. Tuo tarpu ketvirtas komentavo: „Taip pat atrenkame gerus kandidatus nelaimės atvejui.“

Kai kurie žmonės netgi pasidalijo savo patirtimi, kad patvirtintų šią teoriją, o vienas jų rašė: „Mane atsisakė skraidinti tarptautiniu skrydžiu iš Anglijos į Ameriką, nes jie manė, kad mirsiu pakeliui, nes labai sirgau.“

Jie manė, kad mirsiu pakeliui, nes labai sirgau.

Vis dėlto ne visi buvo taip įtikinti šia idėja ir neatsispyrė keliems pokštams. Vienas iš komentatorių netgi sakė manantis, kad keleivių salono įgulos nariai su jais elgiasi maloniai, nes jie tokie „mieli ir jaukūs“.

Vienas iš jų pridūrė: „Ne, jie sveikinasi su manimi, nes aš jiems patinku.“ Kitas teigė: „Ne, jie sveikinasi, nes aš esu labai šaunus ir nuostabus – štai kodėl.“ Trečia taip pat pridūrė: „Ne – jie sveikinasi, nes mano, kad esu labai graži.“ Panašiomis mintimis dalijosi ir daugiau žmonių.

123RF.com nuotr. / Skrydžių palydovė
123RF.com nuotr. / Skrydžių palydovė

Dažniausiai skrydžių palydovė ar palydovas su jumis draugiškai ir maloniai pasisveikina, kai įlipate į lėktuvą. Paprastai įgulos narys pasakys kažką panašaus į „sveiki atvykę į lėktuvą“ arba „labas rytas / laba diena / labas vakaras“ plačiai šypsodamasis.

Būkime sąžiningi, kad ir dėl kokios priežasties skrydžių palydovai taip elgiasi, visada džiugu, kad jie yra itin malonūs. Tai padeda keleiviams jaustis patogiai ir atsipalaiduoti prieš pakilimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius