Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 03

Tokios kelionės atomazgos dvi lietuvių draugų poros nesitikėjo: „Stovėjome vieni prieš kitus nuogi“

Pastebėjau, kad pastaruoju metu tapau tokiu tarsi nudistų paplūdimių metraštininku. Visgi, kai iškėliau mintį, kad gal atėjo metas surimtėti ir sugrįžti prie solidesnių kelionių istorijų, žmonės man atsakė, kad tai galėsiu daryti atėjus žiemai, o dabar, kol dar yra vasara, įdomu ir nudistų temos.
Lietuvių atostogos Prancūzijoje
Lietuvių atostogos Prancūzijoje / Vaido Mikaičio nuotr. / „15min“ fotomontažas

Tai ir puiku, pasakiau, nes ir pats esu suinteresuotas skaitytojų susidomėjimu. Juolab, kad ir temų ta tema netrūksta. Štai, kad ir kalbant apie Panevėžį, pavyzdžiui. Šio mėnesio pradžioje šiame mieste turėjo atsidaryti oficialus nudistų paplūdimys. Tiesa, kol kas viešo pranešimo, kad taip tikrai įvyko, negirdėjau (tai nereiškia, kad jo ir nebuvo – aš nebūtinai turiu būti girdėjęs viską). Kita vertus, girdėti yra viena, tačiau pamatyti savo akimis – kas kita, todėl tikiuosi dar šią vasarą tą paplūdimį aplankyti ir įspūdžius iškart ištransliuoti jums.

Turėtų būti įdomu, nes vertinant tai, kad Panevėžys yra vienas konservatyviausių Lietuvos miestų (čia kalbu apie didesnius miestus, provincijos miesteliai, neskaitant turistinių Neringos, Palangos, Ignalinos ir poros kitų, yra visi konservatyvūs), nudistų pliažo įkūrimas yra tikrai drąsus miesto valdžios sprendimas.

Dauguma apklausinėjamų miestiečių mojavo rankomis ir rėkavo, kad tokio pliažo jiems nereikia.

Kodėl drąsus? Nes apklausos gatvėje metu dauguma apklausinėjamų miestiečių mojavo rankomis ir rėkavo, kad tokio pliažo jiems nereikia ir nei jie, nei jų pažįstami jame tikrai nesilankys. Aišku, viena yra viešai rėkauti, o kita tyliai daryti, todėl ir sakau, kad bus labai įdomu tikrąją situaciją patirti savo kailiu.

O kol tai įvyks, pažiūrėkime, ką dar galime aptarti šia tema. Neseniai mane nustebino vienas draugas, kuris įprastai yra gana tylus, neiniciatyvus bei neatviras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas