Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TOP 5 „airBaltic“ kryptys žiemos atostogoms

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ spalio 30 d. pradės žiemos sezoną su atnaujintu skrydžių tvarkaraščiu ir patraukliomis skrydžių kryptimis žiemos atostogoms. Avialinijos pristato 5 populiariausius maršrutus šiai žiemai.
Ciurichas
Ciurichas / 123rf.com

Miunchenas

Trečiasis pagal dydį Vokietijos miestas ir garsiojo Bavarijos regiono sostinė. Miunchenas pakeri savo liaudiškomis tradicijomis, išsiskiriančia architektūra ir mieste vyraujančia šiuolaikiška dvasia. Žiemos metu Miunchenas taip pat yra puiki vieta pradėti slidinėjimo kelionę į Alpes. Miestas įsikūręs šiek tiek daugiau nei valanda kelio nuo vienų geriausių Alpių slidinėjimo kurortų.

123rf.com/Kartu su gruodžiu Miunchene prasideda Kalėdų mugių sezonas
123rf.com/Kartu su gruodžiu Miunchene prasideda Kalėdų mugių sezonas

Milanas

Antras didžiausias Italijos miestas, žavintis turtinga istorija ir menu, pažangiausiomis technologijomis ir visus užburiančia neišsenkančia kūrybingumo dvasia.

123rf.com/Milano panorama nuo Milano katedros
123rf.com/Milano panorama nuo Milano katedros

Jei Milaną lankote žiemą, galite ir ištyrinėti gražųjį miestą, ir mėgautis nuostabia slidinėjimo kelione. Daugelis slidinėjimo kurortų yra įsikūrę netoli Milano – atstumas lengvai įveikiamas mašina.

123rf.com/Ciurichas
123rf.com/Ciurichas

Ciurichas

Šis miestas tik įžengus žiemai tampa itin magiškas, o ypač – šventiniu laikotarpiu. Tai miestas glaudžiai susijęs su gamta. Jis yra įsikūręs priešais Šveicarijos Alpes. Apsuptas mažesnių kalvų Ciurichas glaudžiasi prie Limato upės, kuri išteka iš Ciuricho ežero. Šalia Ciuricho rasite Šveicarijos Alpėse esančius, kvapą gniaužiančius slidinėjimo kurortus.

123rf.com/Popradas
123rf.com/Popradas

Popradas

Miestas yra įsikūręs šiaurės Slovakijoje, beveik 700 metrų virš jūros lygio, tačiau dėl labai arti esančių nuostabiųjų Tatrų kalnų atrodo, kad jis yra dar aukščiau.

Miestas yra tarsi savotiški vartai į didingo grožio Nacionalinį Aukštųjų Tatrų parką bei yra visada pasiruošęs priimti turistus. Popradas pakerės jus savo vaizdais ir didelėmis žiemos sportų, tokių kaip slidinėjimas ir snieglenčių sportas, galimybėmis.

123rf.com/Tbilisis
123rf.com/Tbilisis

Tbilisis

Tai virš Saguramo ir Trialeti kalnagūbrių kylanti žvaigždė. Tai nuostabus miestas, kuriame galite atrasti Gruzijos kultūros, virtuvės ir gamtos grožį. Prie netradicinio žiemos atostogų plano pridėkite ir kelionę į Gruzijos Gudauri slidinėjimo kurortą Kaukazo kalnuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas