Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TOP 5 Turkijos viešbučiai prabangiam jūsų poilsiui

Poilsinės kelionės į Turkiją – vienas iš populiariausių atostogų pasirinkimų. Keliautojus žavi puikus klimatas, šilta jūra, platus viešbučių pasirinkimas, aukšta paslaugų kokybė, pagarbus požiūris į turistus bei prieinamos kainos. Tai poilsis, kurį renkasi žmonės, išvarginti darbų bei įkyrėjusios rutinos, mat tokios atostogos – galimybė atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius, mėgautis skaniu maistu, paplūdimiu ar baseinu, ir, žinoma, pasirinktomis pramogomis. Šį kartą „Kelionių akademijos“ poilsinių kelionių ekspertai jums nusprendė sudaryti penkių prabangių Turkijos viešbučių sąrašą. Šie viešbučiai – tai tikra idiliškų atostogų oazė, siūlanti aukščiausią kokybę bei platų pramogų spektrą. Susipažinkite.
Hillside Beach Club viešbučio vaizdas
Hillside Beach Club viešbučio vaizdas / Hillside Beach Club nuotr.

Calista Luxury Resort

Svajojate apie prabangias atostogas Turkijoje drauge su šeima? Viešbutis Calista Luxury Resort – puikus pasirinkimas. Jis įsikūręs netoli Beleko miesto, ant jūros kranto.

Viešbutis pastatytas gana neseniai – 2007 metais. Jį sudaro vienas penkiaaukštis pastatas, šeši keturių aukštų pastatai, ir keturiolika dviaukščių vilų. Šiuose pastatuose yra skirtingų kambarių: tiek paprastesnių, tiek itin prabangių apartamentų (kuriuose yra sūkurinės vonios, individualūs baseinai, saunos ir kt). Tačiau, nepaisant to, kokiame kambaryje apsistosite, galite būti tikri, jog čia jūsų lauks vaisių pintinė bei vynas, nemokamas mini baras, kasdien papildomas gaiviaisiais gėrimais ir alumi. Kambariuose taip pat yra balkonai ar terasos su gultais, oro kondicionieriai, seifai, belaidis internetas, lygintuvai, šlepetės ir chalatai, kavos ir arbatos rinkiniai.

Calista Luxury Resort turi nuosavą paplūdimį, o viešbučio teritorijoje yra penki baseinai bei penki vandens kalneliai. Interjeras ir eksterjeras čia dvelkia prabanga, o klientams skiriamas išskirtinis dėmesys. Keliautojus džiugina aukšto lygio aptarnavimas bei puikus maitinimas. Viešbutis labiausiai rekomenduojamas šeimoms ir mėgstantiems ramų poilsį.

Maxx Royal Kemer Resort

Netoli Kemero miesto, Kirišo gyvenvietėje esantis Maxx Royal Kemer Resort – dar vienas puikus pasirinkimas svajojantiems apie prabangias atostogas Turkijoje. Tai viešbutis, kuris gali didžiuotis didele, puikiai sutvarkyta teritorija, vienu ilgiausių paplūdimių visame regione, aukštu aptarnavimo lygiu, erdviais kambariais, puikiais restoranais.

Norintys apsistoti Maxx Royal Kemer Resort viešbutyje, gali rinktis net iš vienuolikos kambarių tipų. Dalis jų – pagrindiniame pastate, kiti – rezidencijose ir vilose. Visuose kambariuose yra balkonai ar terasos, dalis kambarių turi tiesioginius išėjimus į baseiną, o kai kurie – netgi individualius baseinus. Aukštesnės kategorijos kambariuose siūlomas VIP aptarnavimas.

O ir pramogų šiame viešbutyje nestinga: restoranai, barai, pirtys, treniruoklių salė, baseinai, vandens kalneliai, teniso kortai (su žolės danga), burlenčių sportas (nemokamai, bet reikia turėti licenciją), nardymo pamokos, paplūdimio tinklinis, diskotekos, pramoginiai renginiai. Vaikams įrengtas kino teatras, du baseinai, žaidimų aikštelė, atskirtas restoranas. Veikia trys vaikų klubai. Maxx Royal Kemer Resort – tai prabangaus poilsio oazė. Rekomenduojame turistams, kurių prioritetas – aukštas aptarnavimo lygis.

Hillside Beach Club

Hillside Beach Club – elitinės klasės viešbutis, įsikūręs Egėjo jūros pakrantėje, 4 km atstumu nuo Fetijos miesto. Pirmasis dalykas, kuris pakeri vos įžengus į šio viešbučio teritoriją – nepaprasto grožio įlankos peizažas: ryškiai mėlynas jūros vanduo kontrastuoja su vešlia, sodriai žalia augalija. Beje, įlanką supa kalnai, o viešbučio pastatai išsidėstę nuokalnėje – į kai kuriuos iš jų reikia lipti laiptukais, tačiau į didžiąją dalį galima patekti funikulieriumi.

Viešbučio kambariuose vyrauja gana minimalistinis interjeras. Dalis kambarių turi balkonėlius, dalis – terasas su vaizdu į jūrą. Visuose kambariuose yra bevielis internetas, seifas, oro kondicionierius, mini baras, televizorius, chalatai ir šlepetės, plaukų džiovintuvas. Tačiau visų atostogų viešbučio kambaryje praleisti tikrai nerekomenduojame, mat įdomių veiklų Hillside Beach Club tikrai nestinga: čia yra trys restoranai (du iš jų a la carte tipo), keli barai, SPA centras, pirtys, treniruoklių salė, baseinas, teniso kortai, krepšinio aikštelė. Taip pat siūloma žaisti smiginį, šaudyti iš lanko, užsiiminėti vandens aerobika, žaisti stalo tenisą ir kt. O norintiems aktyvesnių pramogų, siūlomos buriavimo ar nardymo pamokos. Beje, viešbučiui priklauso dalis pakrantės. Čia įrengti du paplūdimiai: pagrindinis ir Ramybės paplūdimys. Pastarasis patiks tiems, kurie nemėgsta šurmulio, svajoja apie ramų poilsį.

Viešbutis savo svečiams siūlo galybę įvairiausių renginių. Čia vyksta gyvos muzikos koncertai, atviro kino vakarai (kartą per savaitę paplūdimyje pastatomas didžiulis lauko ekranas, kuriame rodomi filmai), diskotekos, kiti pramoginiai renginiai. O jei nuspręstumėte į Hillside Beach Club viešbutį vykti su vaikais, galite būti ramūs – jie tikrai nenuobodžiaus. Jauniesiems viešbučio svečiams įrengta žaidimų aikštelė, jiems skirti du baseinai, kuriuose yra keturi vandens kalneliai. Taip pat viešbutyje veikia trys vaikų klubai, skirti skirtingo amžiaus vaikams. Čia jie žaidžia įvairius žaidimus, bendrauja. Hillside Beach Club – tai viešbutis, kuris patiks tiek mėgstantiems aktyvų, tiek ramų poilsį. O aptarnavo kokybė tikrai verta visų 5 žvaigždučių, kuriomis šis viešbutis gali pasigirti.

Gural Premier Tekirova

Tekirovos gyvenvietėje esantis Gural Premier Tekirova viešbutis – dar vienas puikus pasirinkimas VIP klasės atostogoms. Viešbutis – ant jūros kranto, o jį sudaro net 24 dviejų arba trijų aukštų vasarnamiai, kuriuose yra įvairių kambarių: poroms, šeimoms, apartamentų, su išėjimu prie bendro baseino, su nuosavu baseinu ir kt.

Šis viešbutis garsėja tuo, jog siūlo savo svečiams puikų maitinimą. Teritorijoje yra penki restoranai. Vienas iš jų veikia švediško stalo principu, likę – a la carte (itališkas, Tolimųjų Rytų, turkiškas bei Viduržemio jūros regiono). Tikrai verta išbandyti!

Esame tikri, jog Gural Premier Tekirova tikrai sužavės ir jūsų vaikus. Viešbutyje yra 11 baseinų ir net 25 vandens kalneliai (16 iš jų skirti vaikams). Vaikams įrengta ir žaidimų aikštelė, veikia trys vaikų klubai (skirti įvairaus amžiaus vaikams: tiek visai mažiems, tiek paaugliams). Na, o suaugusieji, kurie ne itin mėgsta vandens kalnelius, taip pat atras veiklų: SPA centras, net 13 barų, pirtys, teniso kortai, stalo tenisas, masažai, biliardo stalas, smiginis, vandens aerobika, įvairūs renginiai, diskotekos ir, žinoma, puikus paplūdimys! Šiame viešbutyje tikrai neteks nuobodžiauti.

Rixos Premium Tekirova

Dar vienas puikus Turkijos viešbutis, įsikūręs Tekirovos gyvenvietėje ant jūros kranto – Rixos Premium Tekirova. Šis viešbutis gali pasigirti didžiule, prižiūrėta teritorija, nuosavu paplūdimiu, puikiais restoranais, barais, pramogų gausa. O ir kambarį čia kiekvienas gali pasirinkti pagal savo poreikius: galima gyventi tiek pagrindiniame pastate, tiek nedidelėse vilose ar vasarnamiuose. Visuose kambariuose yra balkonas ar terasa, oro kondicionierius, bevielis internetas, kavos bei arbatos rinkinys, virdulys, plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės, televizorius, mini baras, kuriame vanduo, gaivieji gėrimai ir alus – nemokami.

Rixos Premium Tekirova – puikus pasirinkimas vykstant atostogauti su vaikais. Čia jie gali džiaugtis atskiru baseinu, penkiais vandens kalneliais, vaikų klubu, žaidimų aikštele. Vaikams įrengtas netgi specialus restoranas. Na, o kol mažieji keliautojai džiaugiasi pramogomis, tėveliai taip pat nenuobodžiauja – viešbutyje yra net aštuoni restoranai (šeši iš jų veikia a la carte principu), devyni barai, grožio salonas, sauna, SPA, teniso kortai, biliardo stalai, boulingo takeliai, kino salė, vyksta aerobikos užsiėmimai, diskotekos, gyvos muzikos vakarai, kiti pasirodymai. Beje, šis viešbutis siūlo ir nardymo pamokas, tad jei visada svajojote savo akimis išvysti povandeninį pasaulį, tačiau dar neturėjote tokios galimybės, viešėdami šiame viešbutyje nepabijokite ir išbandykite! Rixos Premium Tekirova – tai tikras aukštos kokybės paslaugų ir pramogų kompleksas. Tegul jūsų atostogos būna įsimintinos.

Kelionių akademija – ieškantiems poilsinių kelionių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas