Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turkijoje vėl atvertas prabangusis „Mardan Palace“ viešbutis

Balandžio pabaigoje duris vėl svečiams atvėrė „Mardan Palace“ viešbutis Antalijoje. 2017 m. prabangus kompleksas buvo sustabdęs veiklą, tačiau šiemet atidarytas ir pervadintas nauju vardu – „Titanic Mardan Palace“.
„Mardan Palace“ viešbutis 2014 m.
„Mardan Palace“ viešbutis 2014 m. / 123rf.com nuotr.

2009 m. tai buvo didžiausias viešbutis Turkijoje, nes buvo vertinamas 7 žvaigždutėmis.

Viešbučio interjerui sukurti buvo pakviesti dizaineriai ir architektai iš kelių šalių ir jiems buvo duota užduotis viešbutyje atspindėti monumentaliąją Turkijos architektūrą. 180 tūkst. kv. m dydžio komplekso viešbutis buvo dekoruotas itališku marmuru, o svečiams atvežta 9 tonos smėlio iš Egipto.

Viešutyje veiks net 35 restoranai ir barai, bus rengiami sporto, pramoginiai renginiai, taip pat specialiai vaikams ir šeimoms pritaikyti užsiėmimai. 543 kambariai taip pat įrengti itin prabangiai.

Tiesa, pertvarkant viešbutį atsirado šiek tiek naujovių. Nors pagrindinis restoranas išlaikė rūmų stilistiką, kiti įrengti kiek nuosaikiau ir elegantiškiau – naujieji vadovai pagalvojo, kad nuolatinė rūmų pompastika svečius gali kiek išvarginti.

2015 m. prabangus viešbutis susidūrė su finansiniais sunkumais – nebepajėgė grąžinti paskolų bankams. 2017 m. jis buvo priverstas savo veiklą sustabdyti. Dabar kompleksą dvidešimčiai metų išsinuomavęs viešbučių tinkas „Titanic Hotels“, jis į rekonstrukciją investavo apie 20 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento