Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„U pajėgos“ laukia poilsiautojų

Nors vasara jau įpusėjo, tiems, kurie atostogauti ar bent savaitgaliais pailsėti ruošiasi tik dabar, primename, kad šiemet jau trečius metus iš eilės prie ežerų laiką leidžiančių poilsiautojų laukia „U pajėgų“ komanda. Prieš dvejus metus „Utenos alaus“ suburti gero laiko ambasadoriai, poilsiautojams dovanojantys nepamirštamų įspūdžių ir emocijų, kiekvieną vasaros savaitgalį lankosi vis kitoje Lietuvos paežerėje.
Vasaros atidarymas
Vasaros atidarymas / Organizatorių nuotr.

Prie vandens laiką leidžiančius poilsiautojus „U pajėgos“ kviečia nemokamai pasikaitinti pirtyje ant ratų, rengia vandens mūšius, kartu dėlioja gigantišką „Jengą“ ir žaidžia kitus žaidimus, šaldo alų ir rūpinasi, kad gamta, kurioje poilsiaujame, būtų švari.

Tai dar ne viskas: jei energija ir entuziazmas liejasi per kraštus, savo jėgas galite išbandyti ant „U pajėgų“ vandendaikčių – šokinėti ir demonstruoti akrobatinius triukus ant vandens batuto, pavaikščioti ir palakstyti, pačiuožinėti vandens kilimu ar pasivažinėti po ežerą vandens ratu.

Jei neįsivaizduojate, kaip atrodo vandendaikčiai ir kaip jais naudotis, žiūrėkite, kaip tai daro „U pajėgų“ komanda:

VIDEO: U Pajegos ir „Utenos" vandendaikciai

Jau išbandė keli tūkstančiai

Šiemet „U pajėgų“ komanda jau aplankė Salotės, Žaliųjų ežerų, Akmenos, Elektrėnų marių, Bebrusų, Sarties-Pastovio, Lampėdžio, Gavio ir Lūšio, Bėlio, Guosto, Zamkelio ir Dūburio ežerų pakrantes. Priešaky – dar septyni vasaros savaitgaliai ir beveik 30 ežerų pakrančių. Gero laiko ambasadoriai sako, jog pernai jie dažniau suko link Lietuvos rytinių rajonų, o šiemet dažniau džiugins šalies pietiniuose rajonuose poilsiaujančiuosius.

Organizatorių nuotr./Vasaros atidarymas
Organizatorių nuotr./Vasaros atidarymas



„U pajėgų“ komanda skaičiuoja, kad šiemet pirtį ant ratų ir vandendaikčius jau išbandė beveik 3 000 poilsiautojų. Ar tarp jų buvai ir Tu? Jei ne, norintiems puikiai praleisti laiką tereikia pasidomėti, kur konkretų savaitgalį lankysis „U pajėgos“. O tai padaryti galima čia: http://www.utenosalus.lt/u-pajegos

Viliamės, kad daugiau įtikinėti, ko gero, nebereikia: akivaizdu – kur „U pajėgų“ komanda, ten beprotiškų idėjų niekada netrūksta.

Nuotraukoje – akimirkos iš vasaros atidarymo su „U pajėgomis“ prie Salotės ežero Vilniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas