Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 03

Vaidas įvertino Palangos barus: „Jausmas, kad esi Rusijoje, jau yra mažesnis nei anksčiau“

Neseniai išgirdau įdomų pastebėjimą. Ar pastebėjote, klausė žmogus, iš kurio tą pastebėjimą ir išgirdau, kad šiemet nelabai girdimi Palangos verslininkų skundai. Juk turbūt nėra buvę metų, kada jie viešai nepadejuotų, jog einamoji vasara yra prasčiausia per visą istoriją ir kad jie netrukus prieis ribą, kai teks bankrutuoti, emigruoti, kelti kainas ar perregistruoti savo įmones Latvijoje, nes valdžia vykdo genocidą (šitą paskutinį pridėjau nuo savęs, bet tokie pareiškimai irgi ne kartą girdėjosi einamojoje mūsų šalies realybėje).
Atostogos Palangoje
Atostogos Palangoje / Vaido Mikaičio nuotr.

Kiekviena vasara jiems būdavo vis prastesnė, todėl ir aš, tai girdėdamas, kaskart susisielodavau savo galvoje regėdamas mūsų gražiosios Palangos išnykimą ir tapimą miestu vaiduokliu.

Palangos verslininkų skundų nebuvimas yra net labai neįprastas reiškinys.

Atrodo, kad šįkart reikėtų apsidžiaugti, nes niekas nesiskundžia, tačiau tada nejučia imi jaudintis dėl kito kraštutinumo. Psichologai sako, jog susirūpinti reikia tada, kai dingsta tai, kas yra įprasta, ir ima rodytis tai, kas neįprasta.

Palangos verslininkų skundų nebuvimas yra net labai neįprastas reiškinys, todėl, nežinant, ar visa tai nėra ne prieš gerą, mečiau savo nusistatymą Lietuvos pajūryje poilsiauti tik kartą per vasarą ir itin smarkiai spausdamas savo seno forduko gazą po atostogų Nidoje atvykau dar pabūti ir Palangoje.

Vaido Mikaičio nuotr. / Atostogos Palangoje
Vaido Mikaičio nuotr. / Atostogos Palangoje

Šiek tiek pabuvau ir supratau, kad noriu pabūti dar. Tai būnu iki šiol ir šias eilutes jums rašau būtent iš Lietuvos vasaros sostinės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas