Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Viešbutyje su sūnumi apsistojusi moteris siaubingai išsigando: užuolaidos virpėjo ne dėl vėjo

42 metų Rachel Brown, paskutinę savaitės poilsio Vilamoroje, Portugalijoje, naktį su septynerių metų sūnumi Jaxonu ruošėsi miegoti, kai pamatė, kad virpa užuolaida.
Viešbutyje su sūnumi apsistojusi moteris siaubingai išsigando
Viešbutyje su sūnumi apsistojusi moteris siaubingai išsigando / Shutterstock nuotr. / „15min“ fotomontažas

Po to, kai viduryje nakties į jos šeimos viešbučio apartamentus „įsibrovė“ vyriškis, mama perspėjo visus atostogautojus, kad jie balkono duris laikytų užrakintas, rašoma „Daily Star“.

R.Brown, paskutinį saulės nutviekstos savaitės Vilamoroje vakarą su savo septynerių metų sūnumi Jaxonu buvo ant miego slenksčio, kai pastebėjo grėsmingą judesį už užuolaidos.

Jos teigimu, įsibrovėlis turėjo įžūlumo prasmukti į jos apartamentus antrame aukšte prašmatniame viešbutyje „Epic Sana“, todėl kilo kivirčas, po kurio R.Brown jį išvarė į balkoną.

Vykdomosios direktorės pareigas užimanti R.Brown pasakojo, kaip vyras pabėgo perlipęs per du gretimus balkonus, o prieš tai grumtynių metu pagrobė jos „Apple“ laikrodį.

Įžūlus vagis vis dar laisvėje, nes išvengė vaizdo kamerų stebėjimo, o R.Brown noriai skleidžia turistams žinią, kaip svarbu rakinti balkono duris. Ji sakė: „Kai pirmą kartą pamačiau virpančias užuolaidas, pamaniau, kad įskrido paukštis – tada iš už užuolaidų pasirodė vyras. Buvo baisu. Kambaryje buvo mažas vaikas, todėl instinktyviai norėjau išvesti tą žmogų iš kambario.

Shutterstock nuotr. / Už užuolaidų stovintis vyras (asociatyvi nuotr.)
Shutterstock nuotr. / Už užuolaidų stovintis vyras (asociatyvi nuotr.)

Pradėjau jį stumdyti ir mušti, kol jis pasitraukė iš kambario į balkoną – tada pradėjau šauktis pagalbos. Kai jis pabėgo, likusią nakties dalį buvau tokia išsigandusi, kad užblokavau duris gultais.“

Prieš išlipdamas iš balkono jis sugriebė man už rankos ir nuplėšė mano laikrodį.

R.Brown prisipažino, kad, nors ir uždarė balkono duris, jų neužrakino, kol liepos 22 d. apie 22.20 val. į vidų įsiveržė nepageidaujamas svečias. Ji klaidingai manė, kad su sūnumi yra saugūs, nes yra aukštame aukšte ir turi tarsi privatų balkoną.

Ji pasakojo: „Aš pradėjau jį mušti bei stumti atgal iš kambario. Prieš išlipdamas iš balkono jis sugriebė man už rankos ir nuplėšė mano laikrodį „Apple Watch“.

Į jos kambarį buvo iškviesta apsauga, tačiau jame nebuvo vaizdo stebėjimo kamerų, viešbučio darbuotojai neskambino policijai, o jos laikrodis buvo grąžintas tik tada, kai buvo rastas išmestas netoliese esančiuose krūmuose.

Negalėdama pranešti apie siaubingus išgyvenimus policijai, kol negrįžo namo, nes tą rytą turėjo išskristi, ji elektroniniu paštu apie tai pranešė Civilinei gvardijai ir pateikė skundą viešbučiui dėl to, kad šis nesikreipė į policiją.

Shutterstock nuotr. / Paplūdimys prie Vilamoros, Portugalija
Shutterstock nuotr. / Paplūdimys prie Vilamoros, Portugalija

Nusivylusi viešbučio elgesiu dėl incidento, ji paprašė kompensacijos už „sugadintas atostogas“, tačiau viešbučio vadovas elektroniniu paštu atsisakė tai padaryti.

„Epic Sana Algarve“ generalinis direktorius Andre Romeiro sakė: „2024 m. liepos 22 d. įvyko incidentas, kai nepažįstamas asmuo bandė įsibrauti į klientės kambarį per balkoną, kuris tuo metu buvo atidarytas. Dėl šio bandymo žala nepadaryta.

Viešbutis iš karto po to, kai sužinojo apie situaciją, aktyvavo vidines saugumo procedūras, t. y. mobilizavo apsaugos darbuotojus apžiūrėti objektą ieškant įtariamojo ir patikrino vaizdo stebėjimo kameras.“

Anksčiau 15min rašė, kaip nepastebimai patikrinti, ar po viešbučio kambario lova niekas nesislepia. Apie tai skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas