Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vyrui prabangiame viešbutyje į sėklides įgėlė skorpionas: ši nelaimė jį sužlugdė visapusiškai

Nelaimėlis vyras į teismą padavė viešbutį, nes pabudęs lovoje pamatė skorpioną, kuris buvo nusitaikęs į jo sėklides. Po šios įvykio jo žmona sakė, kad dėl to pasikeitė ir jų seksualinis gyvenimas.
Vyrui prabangiame viešbutyje į sėklides įgėlė skorpionas
Vyrui prabangiame viešbutyje į sėklides įgėlė skorpionas / Shutterstock nuotr. / „15min“ fotomontažas

Nelaimėlio žmona teigė, kad jos vyrui seksualinis gyvenimas buvo sugriautas po to, kai jam į sėklides įgėlė skorpionas, rašoma „Daily Star“.

62 metų Michaelas Farchi tvirtina, kad 2023 m. gruodį savo prabangiame viešbučio kambaryje Las Vegase (JAV) staiga pabudo nuo gana nemalonaus jausmo.

Ieškinyje vyras teigė, kad pajuto „daugybę papildomų dilgčiojimo pojūčių ant rankos ir kirkšnių srityje“. Jis teigė, kad Las Vegaso kurortas „Venetian Resort Las Vegas“ neįvykdė pareigos rūpintis, kad kambaryje nebūtų vabzdžių ir kenkėjų, praneša CBS filialas „8 News Now“.

Shutterstock nuotr. / Las Vegasas
Shutterstock nuotr. / Las Vegasas

M.Farchi teigia, kad po incidento jis patyrė potrauminio streso sutrikimą ir emocinę traumą. M.Farchi žmona Batia taip pat nurodė, kad dėl sužalojimo nukentėjo jų lytinis gyvenimas.

Vienas iš M.Farchi advokatų sakė: „Ji tvirtina, kad jų seksualiniai santykiai po šio įvykio labai nukentėjo“.

Ieškinyje teigiama, kad viešbutis „privalėjo ieškovams suteikti švarų, saugų ir higienišką kambarį, kuriame nebūtų parazitų, patalinių blakių ar panašių dalykų, įskaitant skorpionus“.

Shutterstock nuotr. / Skorpionas
Shutterstock nuotr. / Skorpionas

Advokatas Brianas Viragas sakė: „Tikrai nesvarbu, kaip jis ten pateko“, – ir pridūrė, kad viešbutis esą iš anksto žinojo apie „nuodingų, mirtinai pavojingų skorpionų antplūdį“.

Žmona Batia taip pat nurodė, kad dėl sužalojimo nukentėjo jų lytinis gyvenimas.

B.Viragas, dar žinomas kaip „Lovos vabalų advokatas“, tęsė: „Tai, kad jis ten buvo ir jie buvo informuoti, kad anksčiau buvo problemų dėl skorpionų šioje teritorijoje, akivaizdžiai yra pagrindinis dalykas. Mūsų supratimu, tuo metu, kai įvyko šis incidentas, ten vyko statybos. Prieš pat įvykstant incidentui ir tuo metu, kai įvyko incidentas“.

M.Farchi medicininio incidento ataskaitoje viešbučio darbuotojams nurodė, kad jam „į kirkšnį ir sėklides įgėlė skorpionas“. Tačiau jis teigė, kad darbuotojai iš jo pasijuokė ir pavadino šį išbandymą „tikrai gėdingu“.

Jis sakė: „Darbuotojai tiesiog laikėsi už kirkšnių srities ir iš to juokėsi“. Apsilankius Summerlin ligoninėje, jam diagnozuotas „Apnuodijimas: skorpiono įgėlimas“, teigiama ieškinyje.

Shutterstock nuotr. / Skausmas intymioje vietoje (asociatyvi nuotr.)
Shutterstock nuotr. / Skausmas intymioje vietoje (asociatyvi nuotr.)

Jis taip pat buvo gydomas UCLA medicinos centre, kuris esą patvirtino, kad M.Farchi patyrė fizinių sužalojimų ir erekcijos sutrikimų.

„Buvo daug padarinių mano šeimai, darbui – viskam“, – „8 News Now“ sakė M.Farchi. Dabar jis siekia prisiekusiųjų teismo, kad būtų įvertinta žala, patirta dėl buvusių ir būsimų medicininių išlaidų, dvasinio sukrėtimo, sielvarto, skausmo ir kančių, bendravimo ir paramos praradimo bei prarasto malonumo gyventi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas