Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Wizz Air“ pasiūlė daugiau skrydžių iš Vilniaus ir Kauno: bilietai – nuo 9 eurų

Europos oro linijų bendrovė „Wizz Air“ atnaujino skrydžių žemėlapį, kuriame – aštuonios atnaujintos arba visiškai naujos kryptys iš Vilniaus ir Kauno, rašoma oro linijų bendrovės pranešime žiniasklaidai.
Lėktuvas
Lėktuvas / „Wizz Air“ nuotr.

Bilietus skrydžiams galima įsigyti bendrovės interneto svetainėje arba naudojantis mobiliąja programėle. Bilietų kainos prasideda nuo 8,99 euro.

Iš Vilniaus šios bendrovės lėktuvai keliautojus nuo šiol skraidins į saulėtąją Barseloną (Ispanija) ir istoriniais lobiais viliojančius Atėnus (Graikija), iš Kauno siūloma skristi į Nydelandų pietuose įsikūrusį Eindhoveną. Poilsiui ar verslo kelionėms vėl bus galima rinktis anksčiau pamėgtas kelionių kryptis į Šiaurės Airijos sostinę Belfastą, Pietų Danijos miestą Bilundą, Donkasterį Šiaurės Anglijoje, Armėnijos sostinę Jerevaną ir Viduržemio jūros pakrantėje esančią Nicą.

„Atsižvelgdami į klientų poreikius, siūlome jiems daugiau skrydžių, visoje Europoje, atnaujindami jau pamėgtus maršrutus ir pasiūlydami naujų krypčių. Liekame ištikimi savo klientams ir siekiui užtikrinti greitą, patogią bei saugią skrydžių patirtį ir konkurencingą kainą“, – sako Zsuzsa Trubek, bendrovės korporatyvinės komunikacijos vadovė.

Bendrovė taip pat siūlo nepamiršti ir pasinaudoti nuolat atnaujinamu WIZZ kelionių planavimo žemėlapiu, kuris leidžia pasitikrinti, kokios taisyklės galioja keliaujant šiame tinkle esančiais maršrutais. Jame taip pat pateikiama informacija apie galimus kelionių ribojimus dėl koronaviruso pandemijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas