Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiemos metu – ilsėtis į Egiptą: skrydžiai kiekvieną dieną

Kelionių organizatorius „Tiketa Tour“ lapkritį pradės žiemos sezoną, kurio metu organizuos keliones į Egiptą. Anot bendrovės vadovo Gvido Aukštuolio, nuo lapkričio iki balandžio į Egipto kurortus bendrovės orlaivis galės kilti net 7 kartus per savaitę.
Kairas, Egiptas
Kairas, Egiptas / 123RF.com nuotr.

„Turime visas galimybes skrydžius į Egipto kurortus vykdyti kiekvieną dieną. Nuosavas orlaivis, užtikrinti skrydžių laikai – tai leidžia, bet viskas priklausys nuo situacijos Egipte ir Lietuvoje“, – sako jis.

Anot jo, žiemos sezono programą bendrovė pradės įgyvendinti jau kitą savaitę, užbaigusi skrydžius į Turkiją.

„Aksominis ruduo Turkijoje eina į pabaigą, tad iš karto, po vaikų atostogų užbaigsime vasaros ir rudens sezoną bei pradėsime naują – žiemos, kurio metu koncentruosimės ties Egiptu. Turime ilgamečius partnerius, išskirtinius viešbučius, tad nutarėme pasirinkti tik šią kryptį, tiek dėl klimato, tiek dėl viešbučių kokybės“, – sako jis.

G.Aukštuolio teigimu, į Egiptą bendrovės orlaivis galės kilti kiekvieną dieną iš Vilniaus oro uosto, dabar tokių skrydžių yra suplanuota po kelis savaitinius pirmomis lapkričio savaitėmis, dažnesni kiekiai planuojami šventiniu laikotarpiu.

„Egipte bendradarbiaujame tik su išskirtinių viešbučių grandinėmis, kurie gali užtikrinti itin kokybišką poilsį mūsų klientams ir žiemos laikotarpiu, tad skrydžių intensyvumą lems ir vietos juose“, – sako jis.

Anot jo, bendrovė neorganizuos kelionių į viešbučius, neturinčius 4 žvaigždučių įvertinimo.

„Viešbučių grandinės, valdančios kokybiškus ir išskirtinius viešbučius, teikia paslaugas už kainas, kurios yra kelis kartus mažesnės nei prieš kelerius metus arba net mažesnėmis, nei iki tol teikę žemesnės kokybės viešbučiai. Tad turime unikalią galimybę Lietuvoje pasiūlyti keliones į šią šalį už tokias kainas, kokių dar nėra buvę“, – sako jis.

Pasak G.Aukštuolio, žiemos sezono metu, bendrovės pasiūlytuose viešbučiuose Egipte savaitės trukmės atostogos kainuos nuo 399 EUR, tuo tarpu atostogauti bus siūlomi itin prabangiuose, 5 žvaigždučių viešbučiuose, kuriuose iki šiol vidutiniškai savaitė atostogų kainuodavo 499 EUR.

„Tiketa Tour“ bendrovė priklauso „Avia Solutions Group“ – tarptautinei aviacijos paslaugų grupei, valdančiai beveik 100 biurų bei gamybos stočių. Įmonių grupė vienija daugiau nei 7000 profesionalų, teikiančių pažangiausius sprendimus aviacijos industrijoje ir už jos ribų. „Avia Solutions Group“ teikia orlaivių remonto, pilotų ir kitų aviacijos specialistų mokymų, atrankos bei nuomos, antžeminio lėktuvų aptarnavimo ir kuro pylimo, verslo klasės skrydžių, aviacijos IT sprendimų, kelionių organizavimo ir kitas paslaugas. Grupė aptarnauja virš 2000 klientų nuo Amerikos iki Azijos bei turi daugiau nei 500 licencijų įvairiai veiklai vykdyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas