Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žinomas Turkijos kelionių organizatorius pradės tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Antaliją

Turkiško kapitalo įmonių grupei priklausantis kelionių organizatorius „ANEX Tour“ nuo birželio 6 dienos pradeda tiesioginius skrydžius iš Vilniaus oro uosto į Antaliją Turkijoje. Skrydžius 189 vietų „Boeing 737-800“ lėktuvu du kartus per savaitę slenkančiu grafiku vykdys „ANEX Tour“ grupei priklausanti oro linijų bendrovė „Mavi Gök Airlines“, rašoma kelionių organizatoriaus pranešime spaudai.
Kaputaş, Antalija
Antalija / 123rf.com nuotr.

„Džiaugiamės sėkminga veiklos pradžia Lietuvoje ir tuo, kad keliautojai poilsines keliones aktyviai renkasi ne tik vasarai, bet ir rudens sezonui. Ši tendencija parodo, kad lietuviai linkę planuotis atostogas iš anksto ir taip nemažai sutaupo kelionėms,“ – teigia „ANEX Tour Baltics“ valdybos narys Ilkeris Adiguzelis.

Išvykstamiesiems skrydžiams iš Vilniaus oro uosto suplanuoti ankstyvi laikai, tačiau vadovo teigimu tai tik prailgina atostogų laiką poilsiautojams.

„Lėktuvas iš Lietuvos Antalijos oro uoste leisis 06.05 val. vietos laiku, todėl poilsiautojai atostogomis jau galės mėgautis nuo pat pirmos dienos, o išvykimas iš Antalijos planuojamas vėlyvuoju vakariniu skrydžiu, kas prideda dar vieną pilną dieną kokybiško poilsio“, – skrydžių laikų privalumus vardija I.Adiguzelis.

123RF.com nuotr. / Antalija
123RF.com nuotr. / Antalija

Antalijos oro uoste dirbs lietuviškai kalbantys gidai, kurie pasitiks keliautojus iš Lietuvos, palydės iki viešbučio.

Turizmo ekspertė Žydrė Gavelienė džiaugiasi augančia tiesioginiais užsakomaisiais skrydžiais paremtų kelionių pasiūla: „Vis dar matome augančią kelionių į užsienio kurortus paklausą – pavyzdžiui, Velykų laikotarpiu sunku buvo rasti laisvą vietą užsakomuosiuose skrydžiuose. Tad, naujo organizatoriaus atėjimas ne tik suteiks daugiau galimybių keliautojams, bet ir leis pasiūlyti didesnį viešbučių pasirinkimą bei patrauklias kainas populiariausioje vasaros atostogų kryptyje“.

Planuose – Graikija, Bulgarija ir Egiptas

Jau nuo vasaros šis kelionių organizatorius keliautojams planuoja pasiūlyti viešbučius Graikijoje, Bulgarijoje, o žiemos sezono metu – poilsines keliones į populiarius Egipto kurortus – Hurgadą ir Šarm aš Šeichą.

123rf.com nuotr. / Hurgada, Egiptas
123rf.com nuotr. / Hurgada, Egiptas

„Tiek Graikijoje, tiek Bulgarijoje turime galimybes pasiūlyti keliautojams jau išbandytus, atrinktus viešbučius, kurie išsiskiria ypatingai geru kainos ir kokybės santykiu. Tą ir ketiname padaryti jau nuo šios vasaros. Na, o žiemą užsakomaisiais reisais skraidinsime keliautojus į Egiptą“, – bendrovės planus atskleidžia I.Adiguzelis.

Jau netrukus poilsines keliones bus galima įsigyti ir internetu – bendrovės svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas