Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min su plaukų stiliste J.Malakauskaite kviečia moteris dalyvauti šukuosenos pokyčių konkurse!

Moterų stiliaus pokyčiais stebinanti grožio ir renginių erdvės „Selfstation“ įkūrėja, plaukų stilistė Jurgita Malakauskaitė įsitikinusi, kad kartais moteriai tam, kad ji pražystų, jai užaugtų sparnai, tereikia tinkamo įvaizdžio – šukuosenos, pabrėžiančios jos veido bruožus, ir raudono lūpdažio. Tad artėjančio rudens proga 15min drauge su plaukų stiliste J.Malakauskaite kviečia moteris, kurioms – per 50-imt, dalyvauti šukuosenos pokyčių konkurse!
Jurgita Malakauskaitė ir jos kurti šukuosenų pokyčiai
Jurgita Malakauskaitė ir jos kurti šukuosenų pokyčiai / Asmeninio archyvo ir Yauheno Yerchako nuotr.

Stilistės J.Malakauskaitės teigimu, jaunos moterys nauju įvaizdžiu džiaugiasi gana santūriai, o brandesnio amžiaus moterys, matydamos save pasikeitusią, to džiugesnio negali nuslėpti. „Joms tiesiog širdis iš to džiaugsmo plyšta“, – sako J.Malakauskaitė.

Yauheno Yerchako nuotr./Jurgita Malakauskaitė
Yauheno Yerchako nuotr./Jurgita Malakauskaitė

Konkursas vyks dviem etapais. Pirmuoju 15min redakcija iki rugsėjo 6 d. laukia jūsų laiškų, kuriuose atskleistumėte – kodėl jums norisi pokyčių, ir pridėtumėte dabartinę savo nuotrauką. Ši reikalinga tam, kad stilistė galėtų nustatyti jūsų tipažą.

Antruoju etapu redakcija su J.Malakauskaite iš atsiųstų laiškų atrinks 4 moteris pagal keturis tipažus: pavasaris, vasara, ruduo ir žiema (išsamesnis tipažų paaiškinimas – žemiau). Visos keturios sės į stilistės kėdę šukuosenos pokyčiui. Šiomis keturiomis pokyčių istorijomis su nuotraukomis prieš ir po su skaitytojais dalysis portalas 15min.

„Galime perrengti moterį, padaryti jai makiažą, bet, jei neliesime plaukų, pokyčio ji nepajus, net apsivilkusi puošnią suknelę ir apsiavusi aukštakulnius batelius. Nes plaukai yra energija. O kai ta energija pasikeičia, ir visa kita, pats jausmas, savijauta, pasikeičia“, – sako J.Malakauskaitė.

Konkurso taisyklės:

1. Konkurse gali dalyvauti moterys nuo 50 metų.

2. Laišką su trumpu savo asmenybės / gyvenimo pristatymu ir atsakymu, kodėl jums norisi pokyčių ar kodėl jie šiuo gyvenimo etapu būtini, iki rugsėjo 6 d. atsiųskite paštu gyvenimas@15min.lt. Prie laiško būtinai prisekite savo dabartinę nuotrauką, nurodykite savo amžių ir telefono numerį.

3. Iš gautų laiškų bus atrinktos 4 moterys pagal skirtingus keturis tipažus (žr. žemiau). Su jomis susisieksime.

4. Visomis keturiomis moterų pokyčių istorijomis bei nuotraukomis prieš ir po su skaitytojais dalysis portalas 15min.

Keturi tipažai (galite pamėginti nusistatyti savąjį)

Pavasaris:

Pavasario tipo moterų veido oda paprastai būna šviesi, plaukų spalva – geltono šiaudo, natūralaus lino ar medaus atspalvio. Akys mėlynos, pilkos, žalios, primenančios vandens atspalvius.

Vasara:

Vasaros tipui priskiriamos visos natūralios šviesiaplaukės arba turinčios pilkšvą atspalvį moterys. Jų akys dažniausiai šviesios, turinčios pilkšvo, mėlyno arba žalio atspalvio, oda balta, kartais turi švelniai rausvą arba pilkšvą atspalvį.

Ruduo:

Tai kaštoninių, beveik raudonų, vario, bronzos, šiltų rudų plaukų savininkės. Rudens moterų oda yra šviesi, gelsvo smėlio, šilto rudo atspalvio. Akys – šilto rudo, žalsvai gelsvo, rudai pilkšvo, gelsvai pilkšvo, melsvo atspalvio.

Žiema:

Žiemos tipo moterų plaukai – juodi, mėlyni, tamsiai rudi arba balti. Oda – arba išskirtinai šaltos, tamsiai rudos spalvos, arba balto atspalvio. Akys – tamsiai rudos, mėlynos, mėlynai žalios, mėlynai pilkos, žalios.

Tipažai nustatomi pagal odą – 80 proc., pagal plaukų spalvą – 15 proc., pagal akis – 5 proc.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas