Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 saulės akinių tendencijos: kokie madingiausi šį sezoną?

Kai vis dažniau ir ilgiau skruostus ima šildyti saulė, pats metas pagalvoti apie savo pavasario stilių ir tai, kokiomis detalėmis jį paįvairinsite. Šį kartą kviečiame žvilgsnį nukreipti į vieną reikalingiausių aksesuarų šiltuoju metų laiku, galintį tapti subtilia stiliaus detale, – akinius nuo saulės.
Mergina dėvi akinius nuo saulės
Mergina dėvi akinius nuo saulės / 123RF.com nuotr.

Istoriškai susiklostę, kad mada atsižvelgia į tai, kas vyksta aplink, atspindi visuomenės nuotaikas, padėtį, susiklosčiusias aplinkybes. Šie metai – neišskirtiniai. 2021-ųjų akinių tendencijos sutelktos į naujumo, išraiškingų rėmelių ir nesenstančio dizaino pusiausvyrą. Vartotojai linkę apgalvotai apsipirkti, įsigyti paprastų, universalių ir subtilių stiliaus detalių, rašo whowhatwear.co.uk.

Šiųmečiam šiltajam sezonui skirtos dizainerių akinių kolekcijos – tarsi odė praėjusio amžiaus aštuntajam dešimtmečiui su retro įkvėptais siluetais, ryškiais spalvotais rėmeliais ir kampuotais aviatoriais.

Jūsų dėmesiui – šešios ryškiausios šio pavasario ir vasaros saulės akinių tendencijos.

Sportinio stiliaus

Pandeminiais metais sportinis stilius įgavo dar didesnį populiarumą. Taigi ir kalbant apie akinius nuo saulės – šį sezoną drąsiai rinkitės turinčius vadinamuosius sportiškesnio stiliaus rėmelius.

Apvalūs retro stiliaus akiniai

Nostalgijos jausmas seniems geriems apvaliems retro stiliaus akiniams niekur nedingo. Šį sezoną galite rinktis apvalius retro akinius įdomesniais rėmeliais, gali būti dekoruoti smulkiais kristalais, arba turinčius spalvotus lęšius.

Kampuoti „katės akies“ formos akiniai

Sakoma, kad „katės akis“ yra ta niekada iš mados neišeinanti akinių forma. Šį sezoną ji įgavo modernumo prieskonio – susiaurintas lęšis, kad akiniai atrodytų dinamiškesni, kampuotesni.

Akiniai plačiais stačiakampiais rėmais

Stačiakampio formos akiniai madingiausiųjų sąraše buvo ir praėjusiais metais. Šiemet jie savo pozicijų neužleidžia. Platūs, spalvoti rėmai šiam aksesuarui suteikia žaismingumo. Spalvų pasirinkimas – platus, tad rinkitės tą, kuri jums tinka ir patinka labiausiai.

Dideli akiniai kvadratiniais rėmais

Akiniai didžiuliais kvadratiniais rėmais – viena didžiausių šio sezono tendencijų, arba dar viena odė praėjusio amžiaus aštuntajam dešimtmečiui. Tokie akiniai tikrai taps akį traukiančia stiliaus detale. Įspūdžiui sustiprinti galite rinktis sodrios rudos ar juodos spalvos.

Spalvoti aviatoriai

Dar vienas akinių modelis, patenkantis į amžinai madingų sąrašą, – aviatoriai. Jei jaučiate, kad turimi klasikinio stiliaus jums jau pabodę, šį sezoną galite rinktis turinčius subtilaus atspalvio lęšius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas