Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

7 maudymosi kostiumėlių tendencijos: kokie madingi šią vasarą?

Prasidėjo atostogų ir laisvalaikio prie jūros, ežerų ar upių leidimo metas. Ir, žinoma, kokia gi vasara be vieno pagrindinių jos atributų – maudymosi kostiumėlio. Taigi kokie jie madingi šią vasarą?
Maudymosi kostiumėlis
Maudymosi kostiumėlis / 123RF.com nuotr.

Šių metų maudymosi kostiumėliai, kaip rašo cosmopolitan.com, nepaiso ribų. Bikiniai tampa vis mažesni, o vientisi maudymosi kostiumėliai – ganėtinai seksualūs. Kadangi vasara, ryškios spalvos taip pat aktualios, o norinčioms žaismingumo – sluoksniuoti bikiniai ar tropiniai raštai.

Nesvarbu, koks maudymosi kostiumėlis jums arčiau širdies – vientisas ar bikinis, visos turi galimybę atrasti sau tinkamą. Pateikiame 7 šios vasaros maudymosi kostiumėlių tendencijas.

„Vieno peties“

Šią vasarą vėl madingi „vieno peties“ – asimetriški – maudymosi kostiumėliai. Taip vadinami tie, kurie turi vieną petnešėlę, o kitas petys lieka apnuogintas.

Sluoksniuotas

Sunku nuspręsti, kurį maudymosi kostiumėlį norėtumėte vilkėti? O gal vilkėkite abu? Šį sezoną madingas žaismingas bikinių sluoksniavimas, tačiau suporuoti galite ir bikinį su vientisu maudymosi kostiumėliu. Pasinaudokite proga ir paimprovizuokite!

Minimaliai dengiantis

Dar viena maudymosi kostiumėlių tendencija, kurią būtų galima performuluoti į šūkį: mažiau audinio, daugiau nuogo kūno! Taigi mažesnė viršutinė ir siauresnė apatinė bikinio dalis.

Margintas tropiniais raštais

Tropiniu raštu margintas maudymosi kostiumėlis – labai vasariška ir tarsi iškart nukelia į saulėtas atostogas paplūdimyje. Taigi šią vasarą drąsiai rinkitės įvairiais lapais, gėlėmis ar vaisiais margintus tiek vientisus maudymosi kostiumėlius, tiek bikinius.

Blizgus

Pasiūti iš blizgaus audinio arba siuvinėti karoliukais – blizgantys maudymosi kostiumėliai yra dar viena šią vasarą aktuali tendencija. Toks maudymosi kostiumėlis (tiek vientisas, tiek bikinis, priklauso nuo modelio) gali tapti puikia alternatyva palaidinei, jei po saulės vonių ir maudynių pajūryje jūsų lauktų kitos pramogos.

Su prakarpomis

Prakarpos iš mados neišėjo. Šią vasarą madingos ir jomis puoštos suknelės, ir vientisi maudymosi kostiumėliai. Kita vertus, būtent tokia detalė kaip prakarpa tiek drabužiui, tiek maudymosi kostiumėliui suteikia išskirtinumo.

Nertas

Praėjusiais metais nėriniai buvo bene didžiausia tendencija ir ji niekur nedingo, tik šiemet grįžta su naujos gaivos pojūčiu. Nertas maudymosi kostiumėlis atrodo labai romantiškai ir žavingai. Be to, tokį vientisą maudymosi kostiumėlį galite dėvėti kaip palaidinę ir derinti prie sijono, šortų ar kelnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas