Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

8 džinsų modeliai, kuriuos šią vasarą renkasi stilingos moterys

Džinsai – vienas tų universalių drabužių, tinkamų visiems metų laikams. Žinoma, vasarą juos dažnai pakeičia šortai, suknelės ir sijonai, tačiau, gyvenant Lietuvoje, džinsų iš vasarinio garderobo išmesti neįmanoma. Taigi, kokie jų modeliai madingiausi šią vasarą ir į kokias detales verta atkreipti dėmesį?
Mergina dėvi džinsus
Džinsai / 123RF.com nuotr.
Temos: 3 Mada Džinsai Stilius

Atlenkti džinsai

Kai kurie, dėvėdami džinsus, mėgsta juos tiesiog patrumpinti porą kartų atlenkdami. Tačiau džinsus gaminantys prekių ženklai vadinamąjį atlenkimą perkelia į kitą lygmenį – atlenkia gana plačią klešnių dalį, rašo whowhatwear.co.uk.

„Barrel“ tipo džinsai

Jau įsitikinome, kad tiesaus kirpimo džinsai niekad neišeis iš mados, tačiau pastaruoju metu vis daugiau moterų renkasi dėvėti „barrel“ tipo džinsus – kurie ties šlaunimis yra platesni, o ties kulkšnimis kiek susiaurėja.

„Cargo“ tipo džinsai

„Cargo“ tipo kelnės, išsiskiriančios didelėmis kišenėmis ant klešnių, jau kurį laiką yra madingiausiųjų sąraše. Dažniausiai vilkimos chaki atspalvio tokio tipo kelnės, tačiau populiarėti ėmė ir tokie džinsai.

Platūs džinsai

Šį sezoną vis dar labai madingos ne tik plačios kelnės, bet ir platūs džinsai, kurie puikiai tinka vertinančioms patogumą ir norinčioms jaustis laisvai.

Džinsai iš skiautinių

XX a. aštuntasis dešimtmetis padarė didelę įtaką 2022-ųjų pavasario ir vasaros mados namų kolekcijoms, o viena labiausiai paplitusių tendencijų, kurią matėme ir ant podiumų, buvo skiautiniai. Nestebina, kad ji nugulė ir ant džinsų.

Džinsai su ant viršaus prisiūtomis kišenėmis

Dar vienas ženklas, kad šį sezoną atgaivinamas aštuntasis dešimtmetis, – ir džinsai, turintys ne vidines, o ant išorės priekinėje dalyje prisiūtas kišenes.

Balti džinsai

Kadaise balti džinsai buvo vertinami prieštaringai, tačiau dabar jie yra vienas mėgstamiausių madai neabejingų moterų drabužių vasarą. Patarimas: venkite siaurų džinsų, verčiau rinkitės tiesaus silueto.

Platėjantys džinsai

2022 m. vasaros džinsų tendencijas užbaigia stilius, kurį jau seniai pamėgo prancūzės ir kuris pamažu ėmė dominuoti ir mūsų spintose. Į madą sugrįžę platėjantys džinsai dabar atrodo elegantiškiau nei bet kada anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas