Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerės patarimas: ką vilkėti per pirmąjį pasimatymą?

Artėjant Valentino dienai ir kalendoriniam pavasariui ore nejučia pradeda skraidžioti Amūro strėlės. Žinoma, į pirmus pasimatymus vaikštoma ne tik meilės dieną ir pavasarį, jie vyksta nepriklausomai nuo metų laiko. Tačiau vienas dalykas niekada nesikeičia – per pirmą pasimatymą kiekviena detalė tampa svarbi. Tad nenuostabu, kad vienas labiausiai merginas kamuojančių klausimų – ką apsirengti?
Ką apsirengti?
Mergina renkasi drabužius / Vida Press nuotr.

Vieta diktuoja stilių

Pasimatymo vieta – vienas svarbiausių tobulo pasimatymo aspektų, bet greičiausiai dėl to nerimauti reikėtų jūsų išrinktajam. Vis dėlto likimui į rankas visiškai neatsiduokite. Išsiaiškinusios, kur vyks pasimatymas, apsirenkite tinkamai pasimatymo vietai. Tikrai verta pasistengti, kad išvengtumėte katastrofos. Juk nenorėtumėte apsilankyti žirgyne su trumpute suknele ir aukštakulniais.

Jei pirmojo pasimatymo vieta išlieka staigmena, tikrai nesuklysite pasirinkusios klasikinius, minimalizmu ir estetika alsuojančius derinius.

Pasak drabužių dizainerės Sandros Yushkos, net jei pirmojo pasimatymo vieta išlieka staigmena, tikrai nesuklysite pasirinkusios klasikinius, minimalizmu ir estetika alsuojančius derinius. Nepamirškite, kad ir kur būtumėte, svarbiausia, kad jaustumėtės patogiai.

Ekologišką ir tvarią madą mėgstanti dizainerė mano, kad visuomet verta rinktis universalesnio, minimalistinio kirpimo drabužius, kuriuos vėliau, protingai pakeitusios aksesuarus, galėsite vilkėti ir kitomis progomis.

Jeigu pasimatymo vieta – teatras, rinkitės elegantišką klasika dvelkiantį, bet modernų derinį. Tokiai progai puikiai tiktų juoda velveto suknelė su viliokišku permatomu tiulio įsiuvu nugaroje.

Gamintojų nuotr./Derinys pirmajam pasimatymui
Gamintojų nuotr./Derinys pirmajam pasimatymui

Sukurkite intrigą

S.Yushkos manymu, per pirmąjį pasimatymą dėvimi drabužiai gali vaidinti lemiamą vaidmenį. Svarbu, kad pasirinktas drabužis atspindėtų tai, kas esate, sudomintų ir užduotų klausimų ateities susitikimams.

„Drabužis turi skleisti lengvą prabangą, tačiau pasižymėti išraiškingomis detalėmis. Tinkamai parinktas drabužis gali pakeisti moters siluetą, o apgalvotai sudėlioti aksesuarai – išryškinti privalumus“, – aiškino dizainerė.

Pasak jos, tai nebūtinai turi būti nauja suknelė. „Jei savo spintoje neturite drabužio, kuris puikiai tiktų šiai progai, siūlyčiau per daug nesikrimsti ir pasipuošti tuo, kas jums labiausiai tinka, o akcentu gali tapti tiesiog tinkamo atspalvio raudonas lūpdažis ar nagai. Nepamirškite, kad niekas nedaro moters gražesnės nei plati šypsena veide“, – patarė S.Yushka.

Gamintojų nuotr./Derinys pirmajam pasimatymui
Gamintojų nuotr./Derinys pirmajam pasimatymui

Solidi spalvų paletė

Raudona yra meilės spalva. Deja, ši spalva tinka ne kiekvienai moteriai. Turbūt daugelis sutiks, kad pirmasis pasimatymas – ne vieta eksperimentuoti. Tam pritaria ir dizainerė.

„Būtų nuostabu Valentino dienos proga pasipuošti raudona elegantiška suknele, tačiau ši spalva tinka ne visoms. O tinkamas atspalvis – labai svarbu. Raudona yra labai intensyvi spalva, ji gali paversti jus tikra deive arba „sudeginti“. Juk mieliau išgirsti komplimentą, kad stilingai atrodote, o ne emocingą: „Ooooo, kokia tavo suknelė!“ Moteris yra asmenybė, todėl drabužio spalva to neturėtų užgožti“, – priminė S.Yushka.

Gamintojų nuotr./Derinys pirmajam pasimatymui
Gamintojų nuotr./Derinys pirmajam pasimatymui

Dizainerė siūlo rinktis sodrią, klasikinę spalvų paletę. Šį sezoną ypač madingi juodos, pilkos, mėlynos atspalviai, sodri baklažano ir gaivi žalia spalvos. Balta spalva madinga lieka visais sezonais.

Venkite naujų, neišbandytų siluetų. „Niekada neprašausite pasirinkusios stilingą mokyklos uniformos stiliaus suknelę, kuri spinduliuoja ne tik kuklumu, bet ir mada bei pasitikėjimu savimi. Sėkmingos aprangos paslaptis – švarios linijos, simetriški, detalėmis neperkrauti siluetai ir, svarbiausia, patogumas“, – patarimais dalijosi dizainerė ir pridūrė, kad visai nesvarbu, tai pirmasis pasimatymas ar romantiškas vakaras su vyru – visada smagu atrodyti dailiai.

Kad ir ką vilkėtumėte, nepamirškite, niekas nerilygs savimi pasitikinčiai, protingai ir besišypsančiai moteriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai