Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dizaineris P.Surridge'as paskirtas naujuoju „Roberto Cavalli“ kūrybos vadovu

Italų mados namai „Roberto Cavalli“ anglų dizainerį Paulą Surridge'ą paskyrė naujuoju mados namų kūrybos vadovu, rašo portalas fashionista.com.
Dizaineris Paulas Surridge'as
Dizaineris Paulas Surridge'as / Vida Press nuotr.

Prabėgus šešiems mėnesiams po to, kai mados namai „Roberto Cavalli“ pirmą kartą pranešė, kad Peteris Dundasas skiriamas naujuoju kūrybos vadovu, dabar jį jau keičia P.Surridge'as. Mados namuose anglų dizaineris debiutuos rugsėjį per Milano mados savaitę, kai bus pristatoma 2018 m. moterims skirta pavasario kolekcija.

Savo karjerą P.Surridge'as pradėjo mados namuose „Calvin Klein“ dar devintajame dešimtmetyje. Vėliau, 2003–2007 m., prisijungė prie Christopherio Bailey ir mados namų „Burberry“. 2007-aisiais dirbo „Jil Sander“, o 2011–2014 m. buvo prekių ženklo „Z Zegna“ kūrybos vadovu.

Pastaruoju metu P.Surridge'as ėjo „Acne Studios“ kūrybos konsultanto pareigas, buvo atsakingas už visus veiksmus, susijusius su Švedijos prekių ženklo vyriška linija.

„Man didelė garbė tęsti darbus ir rūpintis šių ypatingų italų namų palikimu. Tai unikali galimybė prisidėti prie naujo lapo „Roberto Cavalli“ pasaulyje, kuriame susilieja grožis, jausmingumas ir moters galia. Ketinu atskleisti savo aistrą simboliams ir vizijoms, kuriais remdamasis R.Cavalli sukūrė savo prekių ženklą“, – sakė P.Surridge'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas