Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dygsniuota striukė – vienas madingiausių ateinančio rudens viršutinių drabužių

Dygsniuotos striukės (plačios ir plonos) gatvėse buvo pastebimos dar rugpjūtį. Ir, kaip prognozuoja whowhatwear.co.uk, jos turėtų tapti vienu madingiausių netrukus į duris pasibelsiančio rudens sezono viršutinių drabužių.
Dygsniuota striukė (dešinėje – „Balmain“ 2021 – 2022 m. rudens ir žiemos kolekcijos modelis)
Dygsniuota striukė (dešinėje – „Balmain“ 2021 – 2022 m. rudens ir žiemos kolekcijos modelis) / 123rf.com ir Vida Press nuotr.
Temos: 3 Striukė Mada Stilius

Dabar kuriamų ir dėvimų dygsniuotų striukų pirmtakė buvo tokio pobūdžio pagalbinis drabužis, naudojamas kaip papildomas šilumos sluoksnis, iš vidinės pusės pritvirtintas prie karinės striukės M-65, kurią JAV ginkluotosios pajėgos pristatė praėjusio amžiaus septintajame dešimtmetyje, rašo highsnobiety.com.

Šį sezoną tokia striukė grįžo malonaus akiai šviesaus chaki atspalvio. Oversized dydžio, lengva, be stačios apykaklės dygsniuota striukė puikiai tiks rudens pradžiai, o vėliau gali tarnauti vietoj šiltesnio drabužio – kadangi ji plati, yra erdvės sluoksniuoti drabužius po ja.

Tokią striukę galima dėvėti ir prie šortų ar sijono, ir prie tamprių (kuriant sportinį stilių), kelnių ar džinsų.

Tiesa, ji neprivalo būti tik žalsvo atspalvio, galite rinktis ir kitų spalvų. Taip pat ji gali būti kiek ir kitokio modelio – ilgesnė, tarsi lengvas, plonas paltukas.

Neprašausite, jei garderobe atsiras ir dygsniuota liemenė, kurią šiltesniu oru bus galima dėvėti ant palaidinės, megztuko ar golfo, vėsesniu – derinti su viršutiniu drabužiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas