Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Fendi“ vyras kitų metų vasarą – apnuogintu pilvu ir su stilingais aksesuarais

„Šiais laikais, kuomet kiekvienas realiai suvokėme, kad mūsų laisvė turi ribas, aš nusprendžiau, jog kaip tik tai yra gera proga vyrams suteikti laisvės pojūtį. Aš manau, jog atėjo metas peržengti tą ribą“, – sakė vogue.com Silvia Venturini Fendi, bendraudama per „Zoom“ iš savo biuro Palazzo della Civiltà Italiana, gražiame neoklasikiniame pastate, kuris tapo „Fendi“ prekių ženklo namais nuo 2015 m.
„Fendi“ 2022 m. vasaros kolekcija vyrams
„Fendi“ 2022 m. vasaros kolekcija vyrams / „Scanpix“ nuotr.

Iš savo biuro, įsikūrusiame aukštai, S.V.Fendi gali mėgautis nuostabia septynių Romos kalvų panorama. Fendi apibūdino: „Kai esi ant šio stogo, tu jauti, kad gyvenimas yra gražus ir pasaulis yra gražus. Jaučiuosi optimistiškai. Tai tarsi observatorija: tu viską matai, bet sumažintai, tačiau tu gali pertvarkyti daiktus ir suteikti jiems reikiamą proporciją.“

18 mėnesių pandemijos patirtis sudėjo naujos „Fendi“ vyriškų drabužių kolekcijos filosofijos akcentus. Čia matome pastelines spalvas, saulėtekio spalvų gamą, patrumpintus švarkus ir įdomiai sukirptus marškinėlius, šortus su pridėtinėmis kišenėmis, kokios būna ant cargo stiliaus kelnių, – jos pasitarnauja kaip papildomos dėtuvės įvairioms smulkmenoms.

Grandinės, spalvoti saulės akiniai ir akinių futliarai, basutės su „Fendi“ monograma, rankinės, net F raidės, puošiančios rankines tarsi origamis, teniso rakečių formos kišenės – visai tai rodo, kaip pati dizainerė ir prisipažįsta, kūrėjos silpnybę aksesuarams.

Ir tai yra būtent tai, kas sukuria stiliaus ir asmenybės išraiškos laisvę. Mada – tai tik žaidimas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas