Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gatvės stilius: 8 prancūzių mėgstami rudens deriniai – kaip juos susikurti

Apie prancūzes dažnai sakoma, kad šios moterys – žino, kaip atrodyti stilingai ne tik vasarą, bet ir rudenį. Jungtinėje Karalystėje, kaip rašo whowhatwear.co.uk, išpuoselėtas sluoksniavimo menas, o štai prancūzės geba apsirengti šiltai, išvengdamos daug sluoksnių.
Milano mados savaitės gatvės stilius
Gatvės stilius / „Scanpix“ nuotr.

Tokioms mados influencerėms kaip prancūzės Ellie Delphine (dar žinoma kaip Slip Into Style) ir Anne Laure Mais svarbiausia šaltojo sezono garderobo dalis yra mezginiai, o artėjantį rudenį, kalbant apie mezginius, tikrai turėsime, iš ko rinktis – nuo megztų sijonų, suknelių iki kelnių ir megztinių kostiumėlių.

Kviečiame pasižvalgyti, kokius rudens derinius mėgsta prancūzės, ir galbūt ką nors pritaikyti savo rudeniniam stiliui.

Kombinezonas, golfas ir grubūs batai

Kombinezonas gali tapti puikiu rudeniniu drabužiu, o jei prie jo priderinsite golfą ir grubesnio modelio ilgaaulius batus, atrodysite taip pat puikiai, kaip žemiau esančioje nuotraukoje atrodo Elie.

Švarkas, vasarinis sijonas ir auliniai batai

Vasarinis sijonas kuo puikiausiai gali tikti ir rudenį. Franny vidutinio ilgio vasarinį sijoną derina su švarku ir auliniais batais.

Lietpaltis, megzta suknelė ir batai iki kelių

Ruduo nereiškia, kad trumpesnius drabužius reikia paslėpti giliai spintoje. Tad prie trumpesnės suknelės galite avėti ilgaaulius batus, o derinį „apgaubti“ lietpalčiu – kaip tai daro Anne.

Megztinis, diržas ir džinsai

Susagstomi, sujuosiami megztiniai yra neatskiriama Jeanne's rudens garderobo dalis. Jei rinksitės dėvėti tokio tipo megztinį, jį galite sujuosti diržu, derinti prie džinsų ar kitų kelnių. Atrodysite stilingai, o esant vėsesnei dienai – ir šilumą išlaikysite.

Trumpesnis megztinis, sijonas ir rankinė

Rudenį ilgesni drabužiai šildo labiau nei trumpesni, bet, kaip savo įvaizdžiu įrodė ir Sya, patrumpintas megztinis, pieštuko formos sijonas ir rankinė – stilingas derinys dar gana šiltai rudens pradžiai.

Odiniai drabužiai ir mezginiai

Rudenį galima kiek ir pasluoksniuoti – dėvėti odines kelnes ar sijoną, priderinti megztuką, ant jo – odinius marškinius ar švarkelį – kaip savo stilių kuria stilistė Loïcka Grâce.

Palaidinė su apykakle, megzta liemenė ir džinsai

Megztos liemenės tebėra tas drabužis (ir bus madingos rudenį), į kurį verta investuoti. Ją galite derinti su kitais turimais išraiškingais drabužiais, pavyzdžiui, palaidine, kuri išsiskiria didžiule apykakle, ir dabar madingais plačiais, platėjančiais džinsais.

Languotas švarkas, palaidinė su raukiniais ir šortai

Kaip rašo whowhatwear.co.uk, daugelio prancūzių spintose atrastume languotą švarką – kaip akcentą, būtiną nepriekaištingam stiliui sukurti. Camille Charriere savąjį panaudoja ir romantiškam stiliui sukurti – derina su palaidine, puošta raukiniuota apykakle, ir klasikiniais juodais šortais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas