Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Hermès“ savo kolekcija pagerbė Paryžiaus madoje vis dar egzistuojančius amatus

Paryžiuje vykstant mados savaitei savo naujausią kolekciją, skirtą 2020 m. pavasariui ir vasarai, pristatė mados namai „Hermès“ su kūrybos vadove Nadège Vanhee-Cybulski priešakyje.

N.Vanhee-Cybulski šios vasaros pradžioje susilaukė dukters. Paklausta, kaip suspėjo parengti kitų metų šiltojo sezono kolekciją, ji juokdamasi atsakė: „Organizacija ir projekcija.“

Pagerbti Paryžiaus madoje vis dar egzistuojančius amatus buvo svarbiausia šio sezono istorijos dalis – tai ir vertybių, kurios išliks ilgiau už tendencijas, paieška, rašo vogue.com.

Geriausiu iki šiol vadinamas N.Vanhee-Cybulski šou pateikė užtikrintą, šiuolaikišką grafinio minimalizmo su asmeniniu nusiteikimu, kuris kyla iš jos, kaip mergaitės, užaugusios dešimtojo dešimtmečio fone, esė.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Hermès“ 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Hermès“ 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Prijuostės įvaizdis tapo sofistikuotu atspirties tašku. Tai dizainerei suteikė struktūrinį pagrindą kuriant siluetus, primenančius dešimtojo dešimtmečio tunikas, dėvimas ant kelnių, ir pritaikytą viršutinę dalį.

Kolekcijoje, kurioje vyrauja ramios žemės spalvos, daug odos gaminių: suknelių, švarkų ir kelnių, kuriuos paįvairina masyvios kišenės, sijonų ir palaidinių, paltų, rankinių bei diržų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas