Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jums – per 50-imt ir norite įvaizdžio pokyčių? 15min su stiliste J.Malakauskaite kviečia dalyvauti konkurse!

Stiliaus pokyčiais stebinanti grožio ir renginių erdvės „Selfstation“ įkūrėja, plaukų stilistė Jurgita Malakauskaitė kartu su portalu 15min Šv. Valentino dienos proga tiek moteris, tiek vyrus, kuriems – per 50-imt, kviečia dalyvauti įvaizdžio pokyčių konkurse!
Jurgita Malakauskaitė ir pora po įvaizdžio pokyčių
Jurgita Malakauskaitė (kairėje) ir pora po įvaizdžio pokyčių / Antano Minkevičiaus nuotr.

„Kviečiu visada būti jauniems ir stilingiems!“ – tokiu šūkiu plaukų stilistė J.Malakauskaitė dalijasi savo nauju sumanymu ir drauge su portalu 15min kviečia leistis į smagų nuotykį.

Šiame įvaizdžio pokyčių konkurse kviečiame dalyvauti ne tik jus, bet kartu atsivesti ir sau brangų žmogų. Tai gali būti jūsų sutuoktinis(-ė), vienas iš tėvų ar vaikų, giminaitis(-ė), draugas(-ė) ar kaimynas(-ė).

Jei jums – per 50 metų ir Šv. Valentino dienos proga norite įvaizdžio pokyčių – laukiame jūsų laiško!

Konkurso taisyklės

1. Konkurse gali dalyvauti asmenys, kuriems – per 50 metų.

2. Konkurse dalyvaujama poromis. Sau į porą turite pasiūlyti kitą asmenį – tai gali būti jūsų sutuoktinis(-ė), draugas(-ė), mama, tėtis, giminaitis(-ė), kaimynas(-ė) ar kolega(-ė), kuriam(-iai) taip pat – per 50 metų.

3. Parašykite mums el. laišką adresu: gyvenimas@15min.lt. Laiške nurodykite savo vardą, pavardę, amžių, trumpai save pristatykite ir parašykite, kokiu šūkiu gyvenime vadovaujatės. Pridėkite savo nuotrauką.

4. Taip pat laiške nurodykite žmogaus, su kuriuo norite dalyvauti pokyčių konkurse, vardą, pavardę, amžių ir pridėkite jo nuotrauką.

5. Laiškų lauksime iki vasario 13 d. (imtinai).

6. Vasario 14 d. burtų keliu bus atrinktos trys poros (sudarytos iš pasiūliusių ir pasiūlytų asmenų), kurioms stilistė J.Malakauskaitė sukurs naują šukuoseną (kirpimas ir plaukų dažymas).

7. Po įvaizdžio pokyčių pakviesime pasikalbėti apie santykius, meilę ir draugystę. Jūsų nuotraukos prieš pokytį ir po jo bei papasakotos istorijos bus publikuojamos portale 15min.

Sukurkite šventę sau ir savo artimajam!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas