Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ką dar verta spėti įsigyti per žiemos išpardavimą? Stilistės patarimai

Vykstant žiemos išpardavimui puiki proga įsigyti vieną ar kitą daiktą, kurio jums reikėjo, bet dėl vienų ar kitų priežasčių neįsigijote anksčiau. Stilistė Greta Kukštaitė pasidalijo keliais patarimais, ką pirkti ir kaip.
Moterys apsipirkinėja
Moterys apsipirkinėja / 123RF.com nuotr.

Vienas pagrindinių stilistės G.Kukštaitės patarimų – nepirkti aklai ir pirkti tokius daiktus, kuriuos įsigytumėte ir be nuolaidos.

„Dažnai mirgant didelėms nuolaidoms paslystame ir įsigyjame visai mums nereikalingų daiktų, tad, kad taip neatsitiktų, mano patarimas susidaryti sąrašą daiktų, ko jums tikrai reikia“, – sakė pašnekovė.

Jos rekomendacija drabužių klausimu – įsigyti tuos, kuriuos arba vilkėsite ilgai ir tiks prie visko, arba tą, apie kurį jau seniai svajojote:

„Dabar puiki proga įsigyti ilgai tarnausiantį kokybišką švarką, marškinius, paltą, striukę, kostiumėlį, džinsus, rankinę, klasikinę avalynę.

Galbūt seniai svajojate apie tam tikrą dizainerio rankinę ar aksesuarą, dabar tam ypač tinkamas metas.

123RF.com nuotr./Rankinė
123RF.com nuotr./Rankinė

Patarčiau nešvaistyti pinigų menkniekiams, o pasižiūrėti būtent tokių daiktų, kurie tikrai džiugins. Žinoma, gali būti ir išimčių. Jei naršant internete kas nors tikrai užkliuvo už akies, o dar ir su didele nuolaida, nereikia savęs sprausti į rėmus, svarbu, kad tie daiktai atliktų savo funkciją ir rastumėte daug variantų, kaip ir prie ko juos derinti.“

Stilistės teigė, kad konkrečiai įvardyti drabužius, kuriuos vertėtų įsigyti, yra gana sunku, nes svarbiausia žinoti, kad jie tinka prie jūsų stiliaus, charakterio ir figūros.

„Jei vienai moteriai tinka ir patinka vienas drabužis, nereiškia, kad jis tiks ir kitai. Tačiau yra vadinamoji spintos bazė ir drabužiai, kurie dažniausiai tinka visų figūrų savininkėms, svarbiausia tik pasirinkti tinkamą spalvą, kirpimą, audinį. Nuo tokių drabužių apskritai kiekvienai reikėtų pradėti kurti savo stilių.

Tad, pavyzdžiui, galite įsigyti, klasikinius oversized baltus arba mėlynai dryžuotus marškinius, norimo stiliaus (tiesius, mom, plačius ar platėjančius) džinsus, juodą tiesų švarką, šilkinį vidutinio ilgio sijoną, lietpaltį, tiesaus kirpimo paltą, pūkinę striukę, paprastus marškinėlius, kašmyrinį megztuką, golfą, tiesias kelnes, patinkančią suknelę, kuri tiks ne vienam sezonui, ir, žinoma, aksesuarus: šaliką, skarelę, rankinę, avalynę – tokius, kuriuos dėvėsite dažnai.

Svarbiausia atkreipti dėmesį, kad tie drabužiai nebūtų vienam sezonui, o idealiausiu atveju – būtų galima pritaikyti ir visais metų laikais. Mano įvardyti drabužiai būtent tokie ir yra, tad juos lengvai bus galima derinti vienus su kitais, o aksesuarus pasitelkti kaip įvaizdžio akcentus“, – patarimus dalijo G.Kukštaitė ir pridūrė, kad, jei pačioms sunku nuspręsti ko jums reikia ir kas tinka, visada galima kreiptis į stilistą, kuris patars ir viską sudėlios į vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas