Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanų kino festivalio stiliaus žvaigždė: besilaukianti Blake Lively

Sužavėti visą pasaulį savo apdarais nėra lengva, tačiau žavingajai aktorei ir mados guru Blake Lively (28 m.) tai paprasta.
Blake Lively
Blake Lively / Vida Press nuotr.

Jos pasirinkti drabužių, makiažo ir šukuosenos deriniai sulaukė žiniasklaidos dėmesio ir pagyrų. Su vyru Ryanu Reynoldsu antrojo vaikelio (dukra James gimė 2014 metų gruodį. – Red.) besilaukianti aktorė sugebėjo „įvilkti“ savo trapumą, valiūkiškumą ir gracingumą į ryškias spalvas, dailius siluetus.

Jokio perdėto seksualumo, ryškaus makiažo ar pūstų šukuosenų – ne veltui ši aktorė užsitarnavo stiliaus ikonos vardą. Kviečiame ir jus pasižvalgyti po galeriją.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Blake Lively
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Blake Lively

O jeigu laukiatės ir norite sužinoti, kaip apsirengti, kad jaustumėtės patogiai ir stilingai, pasinaudokite šiais patarimais.

  • Neslėpkite kaklo. Gilesnė iškirptė, megztinis, apnuoginantis pečius, ar marškinėliai V formos apykakle – visos šios smulkmenos subtilios ir itin moteriškos.

  • Jei niekada nesiskiriate su aptemptomis kelnėmis, neatsisakykite jų ir dabar. Jos, pagamintos iš elastingos medžiagos, išsitemps prisitaikydamos prie naujų apvalumų, kartu puikiai pabrėždamos vis dar lieknas ir grakščias kojas.

  • Pirma alternatyva, jei supratote, kad visai nėra kuo apsirengti, ir esate nusiteikusi šį bei tą įsigyti – pasirūpinkite savo stiliaus, tačiau dydžiu ar keliais didesniais drabužiais. Šie puikiai tiks pirmam nėštumo trimestrui, kai akivaizdus pilvukas dar neišryškėja, tačiau papildomi kilogramai jau lenda ir visa figūra vizualiai „pučiasi“.

  • Susiaučiami megztiniai ir švarkai – geriausi jūsų draugai nėštumo metu. Žinoma, vasarą tai gal ne taip aktualu, nors kas čia žino, juk lietuviška vasara itin mėgsta pažerti visokio temperatūrų skirtumo...

  • Beje, susiaučiamų megztinių siluetas – labiausiai figūrą dailinantis nėštumo metu. Laisvai kabantys megztinio kraštai optiškai sukuria vertikales, taip pailgindami figūrą. Be to, paieškojusi pastebėsite, kad daug modelių ilgesni yra priekyje, nei gale – tai sudaro galimybes susisiausti megztinio kraštus kai šalta, arba tiesiog norint išgauti kitą silueto formą.

  • Įvairios paplūdimiui skirtos tunikos, plačios pliažo suknelės, margaspalviai kimono – visi šie drabužiai nepriekaištingai tiks ne tik atostogų ištroškusioms stileivoms, bet ir nėščios moters figūrai, o pasirinkusi neutralesnį bei labiau klasika dvelkiantį variantą (na, ne havajietiškų ananasų motyvą, atspaustą ant suknelės), galėsite dėvėti jį ir mieste, priderinusi tampres, „džegingsus“ ar nėščiosioms skirtus džinsus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kokia apranga jums padėtų atrodyti jaunesnei

  • Susiaučiamos suknelės – vienas labiausiai moteriškumą pabrėžiančių siluetų, nepakartojamai atsiskleidžiantis ant moteriškas formas turinčių dailiosios lyties atstovių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas