Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lieknėti galima ne tik sporto salėje

Pavasarį daugelis moterų susimąsto apie galimybę padailinti savo formas ir numesti bent kelis, šaltuoju metų sezonu sukauptus, kilogramus. Šiuo laikotarpiu užsipildo sporto salės, darbo padaugėja asmeniniams treneriams ir mitybos specialistams. Tačiau nedaugelis moterų susimąsto, kad iš tiesų reikiamą pagalbą siekiant sulieknėti joms suteikti gali ir paprastos kosmetikos priemonės. Apie tai, kokių sudėtinių dalių dėka įvairūs produktai teigiamai veikia figūrą ir „Geomar“ linijos ypatumus kalbame šiame straipsnyje.
Moteris.
Moteris / Fotolia nuotr.

Visi, kažkada bandę dailinti savo kūno linijas, žino, kad lieknėjimo procesas nėra toks lengvas, kaip iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, o vien stiprios valios čia nepakanka. Viešojoje erdvėje gausu ir žalojančių netinkamo lieknėjimo pavyzdžių, kai numestos kelios dešimtys kilogramų metams bėgant sugrįžta su kaupu. Todėl svarbu išlaikyti balansą ir, siekiant tobulesnių formų, derinti kelis aspektus – sveiką mitybą, aktyvų gyvenimo būdą ir fizinį krūvį bei lieknėjimą skatinančius kosmetinius produktus.

Pasak „Eurokos“, didžiausio kosmetikos parduotuvių tinklo Lietuvoje, atstovų, siekiančios sulieknėti ir ieškančios galinčių pagelbėti priemonių turėtų išbandyti „Geomar“ prekės ženklo produktus. Tai gamintojas, kuris specializuojasi kūno ir veido tobulinimo srityje. Jų teigimu, priemonių veiksmingumą ir grožio efektą odai garantuoja „Geomar“ produktuose naudojamos natūralios sudedamosios dalys ir kruopščiai suderinti aktyvūs ingredientai. „Kūno priežiūros priemonių linijoje firma naudoja Negyvosios jūros išteklius, kurios vandenyse glūdi grožio ir sveikatos ištekliai – Negyvosios jūros druskas ir purvą „Geomar“ naudoja dėl didelio mineralų ir naudingų elementų kiekio, natūralumo, veiksmingumo“, – teigia specialistai. Negyvosios jūros dumbliai ir jūržolės, kuriais firma papildo kūno priežiūros priemones, pasižymi didžiule vitaminų, amino rūgščių, naudingųjų elementų koncentracija. Šios medžiagos reguliuoja ir normalizuoja riebalinių liaukų veiklą, odos elastingumą. GEOMAR – kūno priežiūros priemonių ir celiulitą padedančių įveikti priemonių linijos lyderis.

Specialistų teigimu, kiekviena moteris, siekianti sulieknėti, turėtų išbandyti šias priemones ir išsirinkti vieną ar kelias, labiausiai jai tinkančias:

„Geomar“ anticeliulitinis vandenyno dumblių purvas

Natūralus molio ir vandenyno dumblių purvas, kurio sudėtyje yra eterinių aliejų bei Negyvosios jūros oligoelementų, padeda puoselėti odą. Prieš naudojimą purvą derėtų gerai išmaišyti, tepti tik ant švarios odos bei palikti 30 minučių. Vėliau – nuplauti vandeniu. Rekomenduojama purvą pirmąją savaitę naudoti 3 kartus, o kitas keturias savaites – po 2 kartus.

Partnerio nuotr./„Geomar“ anticeliulitinis vandenyno dumblių purvas
Partnerio nuotr./„Geomar“ anticeliulitinis vandenyno dumblių purvas

„Geomar“ natūralus kūno aliejus

Drėkinamasis ir maitinamasis kūno aliejus suteikia odai minkštumo ir stangrumo. Jo sudėtis papildyta saldžiųjų migdolų aliejumi, padedančiu išvengti strijų ir neleidžiančiu odai suglebti, bei ryžių aliejumi, pasižyminčiu drėkinamosiomis ir minkštinamosiomis savybėmis. Tinka naudoti masažo metu, po depiliacijos procedūros. Aliejų sukamaisiais judesiais reikėtų įmasažuoti į odą, strijas, po vonios ar dušo procedūrų. Siekiant optimalaus drėkinimo efekto, tepti ant drėgnos odos. Svarbu nepamiršti rūpestingai masažuoti vietas, kurios linkusios suglebti – krūtinę, šlaunis ir sėdmenis.

Partnerio nuotr./„Geomar“ natūralus kūno aliejus
Partnerio nuotr./„Geomar“ natūralus kūno aliejus

„Geomar“ Freddo drenante anticeliulitinė kūno želė

Escinu, kaštonų ekstraktu, kofeinu, jūros dumblių ekstraktu ir mentoliu praturtinta kūno želė yra skirta jautriai ir silpnus kapiliarus turinčiai odai prižiūrėti. Šaldanti ir greitai įsigerianti į odą želės sudėtis papildyta Negyvosios jūros oligoelementais, kurie sugrąžina odai skaistumą ir elastingumą. Mentolis šaldo ir suteikia ypatingą gaivos pojūtį. Želė tepti reikėtų masažuojant sukamaisiais judesiais, iš apačios į viršų, naudojant vieną ar du kartus per dieną (rytais ir/ar vakarais) 30 dienų.

Partnerio nuotr./„Geomar“ Freddo drenante anticeliulitinė kūno želė
Partnerio nuotr./„Geomar“ Freddo drenante anticeliulitinė kūno želė

„Geomar“ Sugar drenante kūno šveitiklis

Kūno šveitiklio sudėtyje esantis druskos, cukraus ir natūralių aliejų mišinys glotnina ir aprūpina odą maitinamosiomis medžiagomis. Jūros druska suteikia odai švelnumo ir padeda pašalinti skysčių perteklių. Cukraus dalelės švelniai nušveičia odą ir subalansuoja odos drėgmės pusiausvyrą. Prieš naudojimą priemonę reiktų maišyti iki vientisos masės, o vėliau masažuojamaisiais, sukamaisiais judesiais tepti drėgną odą, nulieti ją vandeniu. Kūno šveitiklį naudoti derėtų ne daugiau nei vieną ar du kartus per savaitę.

Partnerio nuotr./„Geomar“ Sugar drenante kūno šveitiklis
Partnerio nuotr./„Geomar“ Sugar drenante kūno šveitiklis

„Geomar“ Rimodellante kūno šveitiklis

Modeliuojamasis kūno šveitiklis skatina odos sluoksniavimąsi, atkuria ir drėkina jos audinius, oda tampa lygesnė, švelnesnė. Sudėtyje esančios veikliosios medžiagos intensyviai puoselėja, padeda nuraminti sudirgusią odą. Priemonė skatina odos mikrocirkuliaciją, padidina odos ląstelių aprūpinimą drėgme, taigi, modeliuoja kūno siluetą. Prieš naudojimą rankomis reikėtų sumaišyti druską ir aliejų iki vientisos spalvos bei konsistencijos. Atidarius tepti ant drėgnos kūno odos, įmasažuoti, gausiai nulieti vandeniu.

Partnerio nuotr./„Geomar“ Rimodellante kūno šveitiklis
Partnerio nuotr./„Geomar“ Rimodellante kūno šveitiklis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?