Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Manikiūro tendencijos: kokios spalvos ir akcentai dabar madingi?

Orui šylant ir danguje vis dažniau pasirodant saulei, norisi ne tik lengvesnių ir ryškesnių drabužių, bet ir žiemišką manikiūrą keisti vasariškesniu. Tad kokios manikiūro spalvos, raštai ir nagų puošybos detalės madingi šį šiltąjį sezoną?
Manikiūras
Manikiūras / 123RF.com nuotr.

Prancūziško manikiūro iliuzija

Ši nagų tendencija neseniai užvaldė socialinės žiniasklaidos kanalus, rašo whowhatwear.co.uk. Ombre efektas sukuria trimatį vaizdą, kuris ant nagų sukuria šviesos ir šešėlių iliuziją. Galime tikėtis, kad tradicinis prancūziškas manikiūras įgaus kitokį atspalvį – abstraktus išdėstymas pakeis paprastas linijas.

Lyg aksomas

Šis nagų efektas pastebėtas didžiųjų nagų meistrų socialinių tinklų profiliuose, ir jis vis dar įgauna pagreitį. Blizgus nagų lakas sukuria dviejų atspalvių efektą, kuris primena prabrangiai atrodantį aksomą.

Metalinės detalės

Metalinės detalės, kuriomis puošiami nagai, madingos jau nebe pirmą sezoną. Taip pat ir tarsi metalinės atrodančios nago plokštelės, o tokį efektą padeda sukurti chromo milteliai.

Ryškios spalvos

Grožis dažnai gali būti mus supančio pasaulio veidrodis arba pabėgimo nuo jo forma, todėl Samantha Kendrew, „Mii Cosmetics“ vyriausioji edukologė, whowhatwear.co.uk. prognozuoja, kad šiemet norėsis optimistinių spalvų.

„Drąsios, įkvepiančios spalvos – tokios kaip turkio, fuksijos, ryškiai mėlyna ir sodri raudona – atspindės šį optimizmo ir džiaugsmo troškimą“, – sako ji. Tokiomis spalvomis galite lakuoti visą nago plokštelę arba tik nago galiuką (tarsi darant prancūzišką manikiūrą).

Pasteliniai atspalviai

Mėtų, mačios žalia, pieno, levandų, šviesiai rožinė ar šviesia gelsva – atspalviai, kurie puikiai tiks pavasario pabaigai ir artėjančiai vasarai. Kaip ir ryškiomis spalvomis, taip ir pastelinėmis galima lakuoti visą nago plokštelę arba pasitelkiant jas kurti minimalistinį manikiūrą, įterpiant vieną kitą pasirinkto atspalvio akcentą – lakuoti galiuką, dėti taškiuką, o gal išpiešti mažą širdelę ar gėlytę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas