Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Moteriški sportbačiai – tobula avalynė bet kokiai progai

Sportiniai batai jau keletą metų peržengia sporto ribas, įsitvirtindami madoje kaip originali ir madinga avalynės alternatyva, tinkanti įvairioms progoms ir matoma įvairiuose kontekstuose.
Sportiniai bateliai
Sportiniai bateliai / 123RF nuotr.

Kedai moterims keičia aukštakulnius, basutes ir įvairius kitus batus. Gatvėje, darbe ir net formaliuose renginiuose stilingi sportbačiai yra puikus sprendimas komforto norinčioms moterims. Jie įvaizdžiui suteikia lengvumo ir urbanistinio stiliaus dvelksmo, o apranga vis tiek atrodo puošniai ir skoningai. Tereikia tinkamo aprangos bei sportbačių derinio ir būsite pasipuošusi bet kokiai progai.

Kokie sportiniai batai tiks į darbą?

Jei jūsų biuro taisyklės leidžia dėvėti laisvalaikio aprangą darbe, nėra jokių abejonių, kad kedai moterims bus puiki šios aprangos dalis. Stilingi sportbačiai idealiai atrodo su įvairiomis kelnėmis ir džinsais. Kad derinys neatrodytų kasdieniškai, galite apsirengti stilingus marškinius, palaidinę ar marškinėlius. Taip pat prie tokios aprangos dailiai atrodo įvairūs švarkai bei megztiniai.

Net jei biuro aprangos taisyklės yra griežtesnės, kai kuriais atvejais vis tiek puikiai atrodysite su stilingais kedais ar sportbačiais. Galite dėvėti klasikines kelnes ar sijoną, marškinius ir prie šio derinio pridėti klasikinius juodus arba baltus odinius sportbačius. Tiesa, sportinių batų įtraukimas į šiuos derinius sulaužo griežtas formalaus įvaizdžio taisykles. Tačiau urbanistinio ir formalaus stilių derinys atrodo žavingai ir šiuolaikiškai.

123RF nuotr./Sportiniai bateliai
123RF nuotr./Sportiniai bateliai

Ar visi sportiniai batai tinka renginiams ir ypatingoms progoms?

Sportiniai batai yra vienas iš populiariausių avalynės pasirinkimų deriniuose, kuriais moterys puošiasi į įvairius koncertus, miestų šventes, festivalius ir kitus muzikos renginius. Juk negali būti patogesnių batų nei sportiniai, kai šokate pagal mėgstamos grupės dainas. Be to, kad sportbačiai yra be galo komfortiški, jie dar ir puikiai dera su bene visais drabužiais. Stilingus sportinius batus galite apsiauti ir prie gėlėtos vasariškos suknelės, ir prie džinsinio sijono, ir prie kelnių.

Vis dar abejojate, kad šie batai puikiausias pasirinkimas šventėms ir ypatingoms progoms? Atidžiau pažiūrėkite įvairių švenčių ir pokylių nuotraukas, kuriose tikrai pastebėsite bent kelias moteris, pasipuošusias vakarinėmis suknelėmis ir prie jų puikiai derančiais sportiniais batais. Net nuotakos renkasi sportbačius. Taigi, jei įsibėgėjus šiai vasarai planuojate apsilankyti renginiuose ar šventėse, pasidairykite čia: https://eavalyne.lt/c/eavalyne/prekiu_zenklai:4f. Galbūt savo vasarišką įvaizdį atnaujinsite naujais puikiais sportiniais batais.

Kokie sportbačiai geriausiai tinka aktyviam laisvalaikiui?

Aktyviam laisvalaikiui, be abejonės, patogiausias pasirinkimas yra kedai moterims. Vertėtų pasidairyti bėgimui ar ėjimui skirtos sportinės avalynės. Ji užtikrins pėdoms reikalingą komfortą laisvalaikio metu. Aktyvioms atostogoms, iškyloms, turistiniams žygiams ir panašioms aktyvioms laisvalaikio veikloms rekomenduojame rinktis The North Face sportinę avalynę. Šie batai yra šio sezono hitas. Sužinokite, kodėl turėtumėte juos turėti ir įsitikinsite, kad jie puikiai tiks net pačioms ekstremaliausioms atostogoms kalnuose ar miškuose bei kitoms aktyvioms pramogoms, kurios reikalauja patvarios ir funkcionalios avalynės.

Greičiausiai jau nėra abejonių, kad sportiniai batai yra tobula avalynė bet kokiai progai. Žinoma, reikia pasirinkti tinkamą modelį, derantį su apranga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius