Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausia A.Kuzmickaitės kolekcija jau šį sekmadienį bus pristatyta Londono mados savaitėje

Agnė Kuzmickaitė vėl turi gerų žinių – Londono mados savaitės organizatoriai drabužių dizainerę pakvietė atstovauti Lietuvai ir savo naujausią kūrybą pristatyti birželio 11–13 d. vyksiančios mados savaitės oficialios programos renginyje. Naujausios Agnės kapsulinės kolekcijos pristatymas skaitmeniniu formatu vyks birželio 12 d. 13.30 val. Londono laiku, tad gerbėjus Lietuvoje prie ekranų dizainerė kviečia 15.30 val.
Agnė Kuzmickaitė naujausią kolekciją pristatys Londono mados savaitėje
Agnė Kuzmickaitė naujausią kolekciją pristatys Londono mados savaitėje / Asmeninio archyvo nuotr.

Anksčiau birželio mados savaitė dar buvo žinoma kaip vyrų mados savaitė, tačiau ilgainiui, vis labiau nykstant mados lytiškumo konceptui, per renginį imta pristatinėti tiek vyrams, tiek moterims skirtas, tačiau organizatorių pagal griežtus kriterijus kruopščiai atrinktas kolekcijas.

Šįkart A.Kuzmickaitės pristatymas vyks skaitmeniniu formatu, o vaizdo klipe bus galima išvysti siluetus pabrėžiančius drabužių modelius, kuriems dizainerė sukūrė naują raštą. Jis gimė derinant prekių ženklo simboliu tapusį drugelio vizualą su mados rato tendencijų viršūnių niekada neapleidžiančiu leopardo raštu.

Asmeninio archyvo nuotr./Agnės Kuzmickaitės modelis
Asmeninio archyvo nuotr./Agnės Kuzmickaitės modelis

„Man patinka realiai egzistuojančios inspiracijos, nes, manau, nėra prasminga didinti pasaulio vizualinio triukšmo. Leopardinis raštas jau egzistuoja gamtoje ir yra laikomas klasikiniu, prabangiu ir daugeliui asocijuojasi su gyvūnų kailiu.

Asmeninio archyvo nuotr./Agnės Kuzmickaitės modelis
Asmeninio archyvo nuotr./Agnės Kuzmickaitės modelis

Visgi mados pasaulis jau ne vienus metus sąmoningai atsisako tikro kailio, pabrėžia visai kitokias vertybes, tad ir nutariau paeksperimentuoti su leopardiniu raštu, interpretuodama per savo prekių ženklo prizmę“, – pasakoja dizainerė A.Kuzmickaitė, kurios naujausią kolekciją mados gerbėjai ir profesionalai galės išvysti jau šį sekmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas