Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausia savo kolekcija Victoria Beckham paminėjo dešimtmetį mados industrijoje

Buvusi „Spice Girls“ narė, dizainerė Victoria Beckham sekmadienį Londone pristatė savo vardo prekių ženklo kolekciją. 2019-ųjų pavasariui ir vasarai skirta „Victoria Beckham“ kolekcija tapo ir dešimtmečio mados industrijoje paminėjimu.
„Victoria Beckham“ 2019 m. pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymas
„Victoria Beckham“ 2019 m. pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymas / „Scanpix“ / „Sipapress“ nuotr.

32 modelių kolekcijoje – laisvo silueto kostiumai, cigaretės formos kelnės su skeltuku priekyje, suknelės, šilkinės palaidinės, megztukai ir rankinės. Dominuojančios spalvos – balta, juoda ir raudona, taip pat netrūksta pilkos bei rudos.

V.Beckham mėgsta sieti moterų ir vyrų stilių, todėl kolekcijoje modeliai dėvėjo siauras cigaretės formos kelnes ir vilkėjo ilgas palaidines arba sukneles.

VIDEO: Victoria Beckham paminėjo dešimtmetį mados industrijoje

Ji puikiai perpratusi, kaip apsiperka jos klientai, tad naujausioje savo kolekcijoje neišvengė universalių viršutinių drabužių – su mintimi, kad kuriant derinį drabužiai gali būti sluoksniuojami.

„Aš pati keliauju, mano klientas keliauja, tad viską įvertinus, taip, tai yra vasaros kolekcija, bet kada vasaros kolekcijos atsiranda parduotuvėse? Kai tai nutinka, gali įsigyti didžiąją dalį drabužių – tai man taip pat svarbu“, – Fashionista.com cituoja dizainerę.

V.Beckham džiaugėsi savo kolekciją vėl pristatydama Londono mados savaitėje ir tuo, kad šį kartą čia susirinko šeimos narių, kuriems tai buvo pirmas kartas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas