Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji „Utenos trikotažo“ kolekcija: kai nereikia rinktis tarp komforto ir elegancijos

Įsibėgėjant rudeniui, „Utenos trikotažas“ pristato naująją rudens-žiemos kolekciją, kurioje gausu laisvalaikio, klasikinių, apatinių ir miego drabužių visai šeimai. Svarbiausi kolekcijos akcentai, dėl kurių UTENOS prekių ženklą pamilo kelių kartų atstovai, – elegantiška klasika, išskirtinis patogumas ir nepriekaištinga medžiagų kokybė.
„Utenos trikotažas“ pristato naująją rudens-žiemos kolekciją
„Utenos trikotažas“ pristato naująją rudens-žiemos kolekciją / Partnerio nuotr.

Trikotažo drabužiai – ir laisvalaikiui, ir darbui

Kaip pasakoja UTENOS prekių ženklo vadovė Renata Varaneckienė, šiuo metu mados tendencijose dėmesys krypsta į bekompromisį komfortą. „Pandemijos iššūkiai neišvengiamai sukrėtė ir mados pasaulį. Dabar, kaip niekada anksčiau, ryškėja tendencija rinktis išskirtinai patogius drabužius. Jeigu seniau trikotažo kelnės buvo tik laisvalaikio palydovas, tai dabar jas matome aukštosios mados drabužių kolekcijose ir fotosesijose. Tekstilės inovacijos leidžia trikotažą pritaikyti įvairioms progoms – jis tinka tiek namams, tiek darbui, gali ir šildyti, ir puošti,“ – pasakoja Renata Varaneckienė.

UTENOS rudens-žiemos kolekcijoje tradiciškai gausu elegantiškų suknelių, sijonų, palaidinių. Naujausių mados tendencijų ieškotojos ras modernių, tvirtos medžiagos šortų, plačių trikotažo kelnių. Vyriškos linijos pagrindą sudaro pirkėjų pamėgti apatiniai ir laisvalaikio drabužiai.

Naujosios kolekcijos drabužių spalvų paletėje dominuoja pasteliniai ir žemės atspalviai, modernūs geometriniai ir romantiški gėlių raštai. Kolekcijoje daug dėmesio skirta papildomo charakterio suteikiančioms detalėms: užtrauktukams, lengvai krentančioms klostėms, kišenėms.

Partnerio nuotr./„Utenos trikotažas“ pristato naująją rudens-žiemos kolekciją
Partnerio nuotr./„Utenos trikotažas“ pristato naująją rudens-žiemos kolekciją

Arčiausiai odos esantiems drabužiams – ypatingas dėmesys

Rudenį atvėsus orams, kyla poreikis vilkėti papildomą sluoksnį drabužių. Tam, kad nereikėtų vis dar saulėtomis dienomis pasislėpti po storais megztiniais, nesušalti padės tinkamai parinkti apatiniai drabužiai. Naujoje „Utenos trikotažo“ kolekcijoje apatinis trikotažas – kelnaitės, palaidinės, glaustinukės – iš ekologiškų medvilnės, merino vilnos, viskozės medžiagų.

„Utenos trikotažas“ savo gamyboje nenaudoja jokių toksinių medžiagų – visos žaliavos yra sertifikuotos, neturinčios žalingo poveikio nei darbuotojams, nei drabužius dėvintiems žmonėms, nei gamtai. Ne veltui metų pradžioje fabrikas tapo pirmuoju ir vieninteliu pasaulyje, atitinkančiu itin griežtus aplinkosaugos organizacijos „Greenpeace“ tekstilės gamybos reikalavimus.

Nuolat pildomą naująją „Utenos trikotažo“ kolekciją galima apžiūrėti ir įsigyti internetinėje parduotuvėje, adresu www.utenostrikotazas.lt, ir fizinėse UTENOS parduotuvėse įvairiuose Lietuvos miestuose.

Partnerio nuotr./„Utenos trikotažas“ pristato naująją rudens-žiemos kolekciją
Partnerio nuotr./„Utenos trikotažas“ pristato naująją rudens-žiemos kolekciją

Nuo pirmo siūlo iki paskutinės siūlės – viskas po vienu stogu, Utenoje

„Utenos trikotaže“ viskas – nuo medžiagos sukūrimo iki galutinio gaminio, paruošto dėvėjimui, sukuriama po vienu stogu. Tai vienas iš nedaugelio fabrikų Europoje, kuriuose visi gamybos procesai vyksta vienoje vietoje.

„Galbūt ne kaskart susimąstome, kaip gimsta mūsų drabužiai. Kadangi viską nuo pat pradžių darome patys, puikiai išmanome kiekvieną procesą. Patys kuriame ir gaminame medžiagas, kolekcijas kuria mūsų pačių dizaineriai, siuvame taip pat patys. Kiekvieno drabužio gamyba apima per 20 skirtingų procesų, kuriuos lydi kruopštus mūsų žmonių darbas,“ – priduria Renata Varaneckienė.

Kaip viskas atrodo iš vidaus, galima apžiūrėti apsilankius virtualiame „Utenos trikotažo“ ture.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento