Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Newmood“ pavasaris – koja kojon su mada

Pavasaris atneša gaivos ir naujų spalvų ne tik į gamtą, bet ir į rūbų spintą. Dabar puikus metas atverti savo spintos duris gaivioms permainoms. Kaip ir visada, naujo sezono atradimų sąraše rasite naujų spalvų, netikėtų formų ir, žinoma, kai ką naujai prisiminto iš mados istorijos archyvų. „Newmood“ pristato karščiausias šio pavasario mados tendencijas, iš kurių bus lengva pasirinkti artimiausias savo stiliui ir nuotaikai.
„Newmood" pavasaris
„Newmood" pavasaris / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Mada Drabužiai

Pastelinės spalvos – tobulas pasirinkimas šiltajam sezonui

Ankstesniais sezonais dėmesį kausčiusioms vaiskioms neoninėms spalvoms atėjo metas kiek atsitraukti. Po ryškaus etapo, akys paprastai pasiilgsta subtilesnių spalvų dermės. Dizainerių kolekcijose bei mados tendencijų apžvalgose neįmanoma nepastebėti itin gaivių pastelinės spalvos tonų. Pistacijų žaluma, melsva, levandų ar blukintos kakavos atspalviai yra švelnūs, tačiau tuo pačiu gaivūs bei išsyk pastebimi. Šiuos atspalvius nesunku derinti tarpusavyje – tai patiks mėgstančioms žongliruoti spalvomis. Kai norisi žvilgsnį prikaustančio subtilaus įvaizdžio, niekada neprašausite pastelinius atspalvius derindama su juoda, balta ar kitomis neutraliomis spalvomis. Tai reiškia kad pakanka įsigyti vos keletą pastelinių spalvų rūbų ir pasitelkus savo garderobo klodus sukursite ne vieną madingai atrodantį derinį.

Maksimalus komfortas su maksi suknele

Kiekvieną sezoną dizaineriai skiria vis daugiau dėmesio komfortui. Be atokvėpio lekiančiame pasaulyje lieka vis mažiau laiko grožio etalonams, kurie reikalauja aukų, todėl ir mados standartai nejučia vis labiau prisitaiko prie veiklios moters poreikių. Maksi ar midi ilgio suknelės tobulai atskleis jautrios, švelnios, tačiau tuo pačiu veržlios ir veiklios moters asmenybę. Naujo sezono kolekcijose rasite pačių įvairiausių suknelių modelių – nuo gatvės stiliaus iki retro siluetų. Belieka išsirinkti, kuri suknelė artimiausia jūsų skoniui.

Džinsas – visada aktuali klasika

Džinsas yra ta medžiaga, apie kurią klausiama ne ar ji madinga, o kokie džinsiniai rūbai madingi šį sezoną. Ne išimtis ir šis pavasaris. Iš mados praeities klodų į garderobo aktualijas sugrįžta kiek ilgi, aukščiau kelių pradedantys platėti džinsai. Tai tikras stiliaus perliukas moterims, kurios gali pasigirti lieknu liemeniu ir išraiškinga klubų linija. Plačių, per dideles mamos kelnes primenančių džinsų siluetas labai skiriasi nuo platėjančių džinsų, tačiau jie taip pat mėgaujasi populiarumu tarp fašionistų. Savo ruožtu, džinsiniai švarkeliai sugrįžta į mados topus prisitaikę prie naujų mados vėjų. Šią vasarą pirmenybę teikite ryškiems arba pastelinių spalvų džinsiniams švarkeliams, kurie stilingai atrodys derinyje tiek su aukštakulniais, tiek su sportiniais bateliais. Taip pat nepamirškite džinsinių sijonų – bent vienas toks tiesiog būtinas!

Lengvu žingsniu su sportiniais bateliais

Madų apžvalgų topuose minimi sportiniai bateliai – dar viena tendencija, kuri tikrai patiks dėl puikaus stiliaus ir komforto balanso. Laisvalaikio bei sporto aprangos detalės ir elementai jau ne pirmą sezoną skinasi kelią į kasdienės aprangos derinius. Šį pavasarį neapsiriksite įsigiję minimalistinės formos baltus sportinius batelius, kurie sužavės savo stilingu paprastumu, universalumu bei patogumu. Tiks ne tik laisvalaikio deriniuose, puikiai derės su pastelinių spalvų rūbais. O taip pat leis sukurti skoningus derinius ir su retro stiliaus rūbais.

Mados apžvalgininkai siūlo derinius užbaigti sultingų spalvų aksesuarais, kurie visam įvaizdžiui suteiks išbaigtumo ir šviežumo įspūdį. Visko, ko reikia madingam įvaizdžiui sukurti, rasite elektroninėje parduotuvėje. Užsukite paieškoti naujų sezono perliukų bei pasisemti idėjų ir įkvėpimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento