Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryžiečių stilius: 10 daiktų, be kurių jos neįsivaizduoja vasaros

Prancūzės visada garsėjo savo elegancija. Daugelis jų, net vilkėdamos kasdienius drabužius, sugeba puikiai atrodyti ir traukti praeivių akį. Kartais atrodo, kad ši vasara aplenkė tik Lietuvą, tad paryžietės ir toliau gali mėgautis ilgomis, jei ne karštomis, tai tikrai šiltomis dienomis. O štai dešimt garderobo detalių, be kurių jos neįsivaizduoja savo vasaros.
Paryžiečių vasaros stiliaus tendencijos
Paryžiečių vasaros stiliaus tendencijos / Vida Press nuotr.

Kaklo papuošalas su moneta

Šiemet vieni madingiausių kaklo papuošalų – grandinėlė su moneta. Paprastas, minimalistinis, elegantiškas. Monetos dydis gali varijuoti, taip pat ir grandinėlės storis, smulkumas. Galima nešioti vieną pakabuką, galima jį derinti ir su kitais ar tiesiog grandinėlėmis.

A post shared by Luscone (@luscone) on

Šiaudinis krepšys

Įvairių formų šiaudiniai krepšiai taip pat madingi šią vasarą. Važiuojate apsipirkti? Pasiimkite su savimi krepšį – bus ir patogu, ir stilinga. Tokį krepšį galėsite panaudoti ir iškylai į gamtą.

A post shared by Mission Mint (@missionmint) on

A post shared by Rouje By Jeanne Damas (@rouje) on

Lygiapadės basutės

Atviros, patogios lygiapadės basutės su raišteliais – tokias galėsite derinti ir prie suknelės, sijono, ir prie kelnių, jei diena pasitaikys vėsesnė. Be to, jos tiks ir atostogoms prie jūros, prie paplūdimio aprangos.

A post shared by #JCJC (@jcjc.dailywear) on

A post shared by Egg Seoul (@eggseoul_) on

Akiniai nuo saulės

Vasara tikrai neįsivaizduojama be akinių nuo saulės. Net tada, kai, rodos, saulė vos lenda pro debesis. Klasika tapę „katės akies“ modelio akiniai be abejonės yra labai elegantiški.

A post shared by Tanya Lao (@kardashklothingx) on

A post shared by Style Chic (@stylechic_sc) on

Šiaudinė skrybėlė

Ir prie jūros, ir mieste – šiaudinę skrybėlę lengva derinti. O jei dar diena itin saulėta, ji taps geriausia apsauga nuo kaitrių saulės spindulių.

A post shared by ©.???? (@chankana.jp) on

Maudymosi kostiumėlis

Viena šios vasaros tendencijų, kalbant apie palaidines, sukneles ir net maudymosi kostiumėlius – apnuoginti pečiai. Nesvarbu, rinksitės vientisą ar atskirą.

Džinsiniai šortai

Trumpi džinsiniai šortai – vienas geriausių pasirinkimų šiltą vasaros dieną. Prie jų galite derinti ir palaidinę, ir marškinėlius, ir megztuką ar net švarkelį (jei taptų vėsu).

A post shared by @bfree_boutique on

A post shared by Taya Ladame (@ladameofficial) on

Marškinėliai su užrašu

Dar viena šiltojo sezono tendencija, kurią mėgsta prancūzės – marškinėliai su užrašu. Jie gali tapti ne tik patogios, bet ir stilingos laisvalaikio aprangos dalimi.

A post shared by POÁ MODA (@poamodaceara) on

A post shared by Johnny Dee (@johnnydeeworld) on

Susiaučiama suknelė

Pažvelkite į nuotraukas – kvepia Paryžiumi, tiesa? Ne tik aplinka, bet ir pati suknelė kalba už save. Iš pirmo žvilgsnio ji labai paprasta, bet – viena madingiausių šią vasarą – susiaučiama, arba kitaip – suknelė-chalatas. Priderinkite prie jos vadinamuosius katės akinius, espadriles ir šiaudinį krepšį – štai jums ir paryžietės stilius!

A post shared by Rouje By Jeanne Damas (@rouje) on

Espadrilės

Espadriles veikiausiai būtų galima pavadinti paskutiniu „mados klyksmu“. Šią vasarą jos itin populiarios ir mėgstamos. Rekomenduojame espadriles su platforma – atrodo žavingai ir labai elegantiškai, kad ir ką prie jų vilkėtumėte.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gatvės stilius: į madą sugrįžo... langeliai!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai