Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sezono karalienė oda: kaip stilingai ją pritaikyti savo garderobe?

Oda – tikra šio sezono karalienė. Nuo kelius siekiančių odinių aulinukų ir paltų iki suknelių, švarkų ar net palaidinių – viskas, kas pagaminta iš odos, šį sezoną karaliaus tarp mados populiariausių, na, o pačios drąsiausios dėvės ją nuo galvos iki kojų. Tad kaip prisijaukinti šią iš pažiūros grubią tekstūrą ir stilingai pritaikyti savo garderobe?
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Vida Press nuotr.

Mėgstančioms paprastumą – odinės kelnės

Jei nemėgstate išsiskirti, dėvėkite odines kelnes, prie kurių tiks bet kokio stiliaus viršutiniai drabužiai. Siūlome šiek tiek paeksperimentuoti ir priderinti prie jų įvairių tekstūrų drabužius, sukuriant sluoksnius. Rinkitės šiek tiek laisvesnio modelio ir aukštesnio liemens odines kelnes, kurios atrodys ypač stilingai.

Klasikos mėgėjoms – odinė suknelė

Jei prijaučiate klasikai ir klasikiniams kirpimams, bet ieškote ko nors naujesnio ir subtilesnio – odinė suknelė yra geriausias pasirinkimas. Ji atrodys ypač stilingai, be to, prie jos tiks tiek klasikiniai aukštakulniai, tiek ilgi ilgaauliai ar grubesnio modelio aulinukai.

Mėgstančioms išskirtinumą – odiniai marškiniai ir palaidinės

Šį sezoną iš odos pagamintą galima išvysti kone kiekvieną drabužį, o ypač madingi bus odiniai marškiniai ir pūstų pečių palaidinės, kurių taip paprastai neišvystume. Tad kuo įdomesnis ir išskirtinesnis viršutinis drabužis – tuo geriau! Dėvėkite juos prie odinių kelnių ar šortų.

Madistėms – odinis paltas ir švarkai

Vienas populiariausių šio sezono drabužių, pristatytas, ko gero, visų garsiausių mados namų kolekcijose yra odinis paltas. Tiek paltas, tiek odinis sujuosiamas arba grubus vyriško kirpimo švarkas akimirksniu jūsų įvaizdį pavers išskirtiniu, tad jis taps pagrindiniu viso derinio akcentu.

Pačioms drąsiausioms – oda nuo galvos iki kojų

Jei mėgstate eksperimentuoti mada ir mėgaujatės gatvėje į jus nukreiptu aplinkinių dėmesiu – drąsiai dėvėkite odinius drabužius nuo galvos iki kojų. Odiniai ilgaauliai batai, odinės kelnės, marškiniai ir paltas? Tikrai taip!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento