Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slidinėjimo dvasios apgaubta „Chanel“ kolekcija pristatyta legendiniame Paryžiaus naktiniame klube

Prancūzų mados namai „Chanel“ su kūrybos vadove Virginie Viard priešakyje savo naujausią 2021–2022 m. rudens ir žiemos sezonui skirtą – kolekciją pristatė iš anksto nufilmuotu filmu. Pagrindinis veiksmas vyksta ne, kaip įprasta, Didžiuosiuose rūmuose (angl. „Grand Palais“) Paryžiuje, o legendiniame naktiniame klube „Chez Castel“.

Po daugybę metų trukusių epinių „Chanel“ pasirodymų Didžiuosiuose rūmuose Paryžiuje, kurie dabar uždaryti remonto darbams, mados namų kūrybos vadovė V.Viard sakė pajutusi, kad dabar tinkamas laikas parodyti savo žaismingą „Coco Neige“ kolekciją.

„Norėjau pristatyti ją mažoje erdvėje, klube, – vogue.com sakė V.Viard. – Nemėgstu didelių siautulingų vietų. Man labiau patinka intymesnė aplinka. Karlas (Lagerfeldas – aut.) man visada pasakodavo apie šou, kuriuos aštuntajame dešimtmetyje Paryžiaus restorane rengdavo su merginomis, o jos pačios persirengdavo.“

Taigi šį kartą dizainerė savo naujausiai kolekcijai pristatyti pasirinko legendinį kairiajame Senos krante esantį naktinį klubą „Chez Castel“, kurį Jeanas Castelis XVIII a. pastate atidarė praėjusio amžiaus septintajame dešimtmetyje.

„Man patinka „Castel“, tai tarsi namas ir labai angliškas“, – sakė V.Viard, kurią pralinksmino mintis, kad „Chanel“ merginos leisis garsiaisiais siaurais klubo laiptais, vilkėdamos paltus, kuriuos vėliau paliks drabužinėje, kad parodytų drabužius, kuriuos dėvi po jais.

Kitam šaltajam sezonui skirtoje kolekcijoje slypi „slidinėjimo dvasia“: norvegiški megztiniai, dygsniuoti kombinezonai, pūkiniai paltai, kepurės, slidinėjimo kelnės, dėvimos su patrumpintomis striukėmis.

Be viso to, kolekcijoje – ir žaismingi sijonų bei švarkelių kostiumėliai, suknelės, blizgūs audiniai ir masyvūs kaklo papuošalai, apyrankės.

Kuriant šią kolekciją V.Viard įkvėpimu tapo ir „Chanel“ 1994 m. rudens kolekcija, kurioje buvo dirbtinio kailio kostiumai ir paltai, o kūriniai – juodos, baltos ir ryškiai rožinės spalvos.

Naujausia „Chanel“ kolekcija pristatyta legendiniame Paryžiaus naktiniame klube
Šis video įrašas matomas
15min prenumeratoriams.
chanel

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas