Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Stilingi įvaizdžiai juodus drabužius dievinančioms moterims

Yra žmonių, kuriems juoda spalva yra tarsi antra oda, ir jie retai įsileidžia kitų į savo spintą. Kiekvienas turi savo skonį, juoda – žinoma, klasika, ir kartais atrodo – negi galima atrodyti blogai vilkint vien juodus drabužius? Juk galima derinti medžiagas, rinktis įdomius siluetus, bet itin didelį vaidmenį čia vaidina detalės.
Miroslava Duma, Alessandra Ambrosio, Geri Horner
Miroslava Duma, Alessandra Ambrosio, Geri Horner / Vida Press nuotr.

Britų portalas whowhatwear.co.uk atrinko mados tinklaraštininkes ir po pavyzdį jų dėvimų juodų derinių. Kviečiame pasižvalgyti ir pritaikyti sau ar tiesiog pasisemti idėjų.

Aria Di Bari

Prancūzė Aria Di Bari žino, kaip derinti juodus drabužius. Šioje nuotraukoje ji vilki permatomą palaidinę aukštu kaklu, satino švarką, zomšinius aukštakulnius ir visą derinį paįvairina blizgios odos rankine.

A post shared by Aria Di Bari (@ariadibari) on

Soraya Bakhtiar

Sorayos Bakhtiar švarko ir plačių kelnių kostiumas ypač tinkamas verslo, darbo susitikimams. Kitaip tariant, yra gana oficialus. Tačiau vilkima palaidinė viską sušvelnina ir šį juodą derinį paverčia tinkamu eiti net į vakarėlį.

Natasha Ndlovu

Tinklaraščio bisousnatasha.com autorės stilius žemiau esančioje nuotraukoje – kaip tik artėjančiam šaltajam sezonui. Ji vilki odines kelnes, įmantresnį šiltą paltą, kuris visam deriniui suteikia elegancijos, ir aukštakulnius. Žinoma, kai lauke bus vėsu, aukštakulnius turės pakeisti auliniai batai.

A post shared by Natasha Ndlovu (@natashandlovu) on

Maja Wyh

Jau veikiausiai skaitėte, matėte, o gal net ir sėkmingai praktikuojate suknelės dėvėjimą ant džinsų. Štai šioje nuotraukoje matyti kiek dramatiškas Majos Wyh įvaizdis – klostėmis puošta satino suknelė, juodi aptempti džinsai ir auliniai batai.

A post shared by Maja (@majawyh) on

Carmen Hamilton

Ruošiatės į vakarėlį ir norite nuo galvos iki kojų vilkėti juodai? O gal tiesiog keliaujate į susitikimą su draugėmis ar darbo reikalais? Pasižvalgykite po Carmen Hamilton tinklaraštį chroniclesofher.com. Ji mėgsta derinti prabangias tekstūras ir parodyti, kiek daug jos reiškia, norint atrodyti gerai.

Darja Barannik

Puiki proga atnaujinti savo įvaizdį dėvint aptemptas odines kelnes. Darja Barannik atrodo puikiai jas derindama su ilgais batais ir paltu, kurio apačią ir rankogalius puošia kita – ilgo plauko (angl. shaggy) – medžiaga.

Charlie May

Tinklaraštininkė ir drabužių dizainerė Charlie May, vilkėdama juodus drabužius, kaip akcentą renkasi batus ir aksesuarus. Ji avi šiemet ypač madingus įsispiriamus batelius (angl. mules), o savo „gyvenimą“ susikrauna į kokybiškos odos rankinę.

A post shared by Charlie May (@charliemay) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas